Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kolla här! :-)

Skrivet av MrsHyde
Jag hade lite tråkigt just nu och satt och kollade på några av de första inläggen på Viktsnack som ännu ligger kvar, från strax efter nyår detta år. Alltså 10 månader sedan. Jag hade skrivit ett inlägg om vad jag önskade skulle hända med min kropp (och en grej till), som svar på något som maria65a skrev. Kolla här, detta är vad jag önskade mig då:

- att magen var platt och svagt rutig
* Har gått i uppfyllelse! :-)

- låren var fasta och rumpan putig och fast
* Har också gått i uppfyllelse! :-)

- bysten var tillbaka i fyllig B-kupa fast jag var ännu lika smal
* Näää, träningen är bra men kan inte uträtta mirakel. :-P

- David Bowie satt på T-banan, sänkte tidningen han höll på att läsa, fick syn på mig och bjöd ut mig på lunch. :-)
* Hihihi! Nej, det har inte hänt än, men man vet ju aldrig! Får kanske flytta till NYC först då!
Svar på tråden: Kolla här! :-)

Grattis och lycka till!!!

Jamen nästan allt har ju gått i uppfyllelse! Eller vaddå? Hårt arbete har du genomfört, så sträck på dig. Det är ju ingen fe som viftat på sitt spö, utan det är DU som åstadkommit det. Sen tycker jag du skaffar dig en bra BH med inlägg (eller vad det nu heter, själv har jag D-kupa och önskar jag hade B). Då är det bara David Bowie kvar... och tja... man måste ha drömmar... Men jag önskar dig stort lycka till med BH och David ; ) PS En kompis kompis man sa till sin fru: - Om Tina Turner skulle komma och knacka på skulle jag dra direkt. - Oj, vad orolig jag blir, svarade hon.
Skrivet av    Pojkmorsan

50% är väl helt ok?

Tycker, spec med tanke på att dom överiga 50 inte fixas till utan kniv resp resa till NYC;-) kram
Skrivet av    **Dame**

*s*

Jag kommer ihåg ditt sista svar och tänkte att det nog var lika troligt som att bysten skulle bli en B *s* Visst är det kul att göra det man planerat? Såg dina träningsbilder och din kropp ser ju helt otrolig ut, och det på inte så lång tid alls! Grattis till ditt nya liv!
Skrivet av    maria65:a

Jovisst

Hårt arbete, det är sant, och roligt har det varit också! Och jag har flera hyfsade bh\'ar, det är bara lite trist att gå från pigg B-kupa till liten hängig knappt-ens-A-kupa! Vad gäller Bowie slutar jag aldrig drömma. Han har verkligen varit min störste idol alla kategorier! :-)
Skrivet av    MrsHyde

Sant!

Blev också glatt överaskad eftersom jag glömt bort det gamla inlägget. Vadå resa till NYC, Bowie kan väl komma hit? Och bekosta min bystförstoring? *asg*
Skrivet av    MrsHyde

Tack tack

Jo visst är det jättekul att se resultat! Jag är lika envis i allt jag gör, så då märks det ju. Både med viktnedgången och styrketräningen gick det fortare att se resultat än jag vågat hoppas på. Tack!
Skrivet av    MrsHyde

Vad härligt att kunna blicka tillbaka!

Jag blickar bara framåt än så länge :) Men jag kommer också kunna blicka bakåt sen *längtar*
Skrivet av    Mamia + 17 kg (-2 kg totalt)

friskt vågat...

hälften vunnet brukar man säga och det har du verkligen lyckats med. blir avis på din fina mage, tendens till rutor jag inte haft på 10 år ung. sen som någon annan sa så finns det alltid inlägg som man kan stoppa i bh-arna så bysten ser fylligare ut. kul att du har lyckats! ser fram emot den dagen jag med. =)
Skrivet av    eva_n m linnéa

Å jag ser åt båda hållen!

Jag vilar inte direkt på mina lagrar *s* Tvärtom brukar jag alltid sätta upp nya mål så snart de förra är uppnådda. Men det är kul att kunna titta tillbaka och se att det faktiskt har hänt en hel del bara under detta år!
Skrivet av    MrsHyde

Tack

Jo, jag kunde inte ana att det skulle gå så förhållandevis lätt att få lite magrutor. Men då var jag målviktig när jag började styrketräna och hade bara lite sladder att tajta till, knappt något överflödigt fett. Tack, klart att du också ska lyckas!
Skrivet av    MrsHyde

Artiklar från Familjeliv