Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

YES YES YES!

Skrivet av .:Sabina:.
Idag har vi varit 14 personer här, min syster och två av mina kusiner och alla tres familjer. Bjudit på lunch och middag med efterrätt och här sitter jag och har ätit RÄTT hela dagen!! Det känns så skönt!

Till frukost:
125 g lättkesella med dinkelflingor och all bran extra. Vatten och en kopp kaffe med lite laktosfri mjölk

Till lunch:
Rotfruktssoppa, mixad (potatis, morötter, palsternacka, purjolök, röda linser, hönsbuljong, salt, peppar, timjan) med en skiva hyfsat grovt bröd, ca 1 tsk becell och två skivor skinka. Kaffe med laktosfri mjölk.

Till mellis:
En clementin

Till middag:
Ca 3 dl räkor, hemmagjord hommous (stavning?), sallad bestående av sallat, tomater, gurka, gul & röd paprika, rödlök, kidneybönor och balsamvinäger, och till det en rostad franska, de "grövsta" som går att hitta som ändå ser ut som "rostad franska".

Till efterrätt:
Frukt- och bärsallad på clementin, apelsin, äpple, banan, nätmelon, vindruvor, röda vinbär och hjortron. Till det ca 0,5 dl valios vaniljyoghurt. Kaffe med laktosfri mjölk

De andra åt förutom frukt- och bärsalladen även äppelpaj med vanlijvisp. Den lät jag bli! *stolt*

Jag ska träffa dem alla igen vid 2:a advent och då hoppas jag att nästan alla av mina förargliga kilon ska vara borta. Har ca 6-8 kg till målvikt. Eftersom jag tänker fortsätta så här så borde det ju inte vara omöjligt - eller hur?!!
Svar på tråden: YES YES YES!

vad duktig du är...

det skulle jag aldrig fixat med gäster hemma. Tyvärr har jag dålig karaktär. Jag blev såå nyfiken när jag såg att du ätit dinkelflingor. Jag har gjort \"I forms\" müsli och där ska det ingå dinkelflingor, men det har jag inte kunnat hitta här i våra affärer. Var köper du det?
Skrivet av    spinucklan

Wow

vilken dag! Härligt jobbat! kram
Skrivet av    **Dame**

Jag har hittat...

... på både Coop och Ica Maxi men tycker att coops är godare. På en mindre ica-affär hade de inte, bara dinkelmjöl, men där har jag bett att de ska ta hem. Problemet är att det väldigt ofta är slut, så när det väl finns brukar jag köpa 3-4 påsar :-) Och du - jag lovar, om jag kan så kan du!!! Man kan inte bara sätta sig på ändan och konstatera att man har dålig karaktär, man kan konstatera det och sedan göra något åt det. Jag gick ner 30 kg för 2-3 år sedan. Det \"konstiga\" var att det inte var speciellt svårt. Sen var jag målviktig i ca 10 månader men har sedan pendlat mellan 5 och 12 kg\'s övervikt från målet. Jag VÄGRAR att bli så tjock igen som jag var, men shit pommes frites vad svåra dessa kilon har varit. Dålig karaktär prenumererade jag på men nu har jag SAGT UPP den prenumerationen!! Det kan du också, jag lovar!!
Skrivet av    .:Sabina:.

Tack!

Det känns verkligen som att man kan förflytta berg när man känner sig som jag gör ikväll :-) , inget är svårt!!
Skrivet av    .:Sabina:.

Oj vad duktig du var!

Det lät ju jättebra alltihopa, skicka hit frukt- och bärsalladen! Fast blir du mätt på din lilla frukost? Det skulle inte jag bli. Men jag är alltid hungrig vid frukost förstås.
Skrivet av    MrsHyde

bra jobbat.....

och kämpa på*s*
Skrivet av    Ulrik@

Vad du är bra!

Du vet vem jag är, men jag är lite anonym och hemlig just nu ;) Det var längesen jag såg till dig och har undrat lite hur det gått, men nu ser jag ju att du är på väg igen! Duktiga du!
Skrivet av    Mamia + 17 kg (-2 kg totalt)

Ja, det konstiga är att jag blir det!

Jag kan äta mer, ibland på helgerna när det blir \"frunch\" äter jag mycket mer - men jag blir mätt på det lilla. Har fått kommentarer om det både här och hos VV, men eftersom jag mår bra av det spar jag hellre att äta till lite senare, när jag känner att jag behöver det. Bra att du reagerade, tack! Jag får väl bjuda dig på frukt- och bärsallad vid tillfälle! Det är verkligen hur gott som helst!
Skrivet av    .:Sabina:.

Tack!

Det ska jag :-) !
Skrivet av    .:Sabina:.

Ny blev jag nyfiken!

Vem är du då?? Jag gissar mellan två... kan jag få nån ledtråd?! Tack för berömmet - det känns så bra att vara på banan igen!
Skrivet av    .:Sabina:.

Duktigt!

Nu är du verkligen på rätt spår, just att ha gäster är ju lite klurigt, bra jobbat!
Skrivet av    Linjo

Tack!

Ja, jag känner mig fortfarande nöjd med mig själv :-) Dels att det gick så pass enkelt och dels att jag inte kände nåt behov att påpeka att jag inte åt så mycket. Tror inte ens någon tänkte på det!
Skrivet av    .:Sabina:.

ja du lär...

garanterat nå ditt mål när du är så duktig med maten. bra jobbat och fortsätt så bara.
Skrivet av    eva_n m linnéa

Artiklar från Familjeliv