Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

nu åker vi till göteborg

Skrivet av anton & ulrica
på tors ska anton op. dom skall fixa hans lungartär.. den är 1.9 mm och ska vara 10mm..
har resefeber.. vill inte ditt.. känner mig jätte ensam och ledsen.. hans pappa och jag bor inte tillsammans mer.. man har ingen att prata med på samma sätt.. pappa thomas tycker likadant.. när detta är över så är det bara att vänta på nästa op.. bytta klaffar.. är det inte hellt otroligt vad man som mamma och pappa orkar med...??? tycker vi alla hjärtebarns föräldrar är världa en stor kram!!!!!!!!!
kram på er alla!!
Svar på tråden: nu åker vi till göteborg

lyckatill....

det där gjorde Teodor i april. Vi var nere förrra året i maj och gjorde det oxå. Skulle bara fortsätta nu i april men det hade tyvärr hänt saker som dom aldrig hade varit med om förrut så nu var det bara att börja om från början. Så nu har dom vidgat upp 2,0. Dom kommer bara ta lite i taget på er Kille oxå men det kanske ni redan vet. Lycka till. Kram.
Skrivet av    marita och prins Teodor

Lycka till

Lycka till. Skall hålla alla tummar. det är jätte duktiga kirurger och även min dotter har fått nya klaffar.Man orkar konstigt mer än man tror fast när man är mitt uppe i det är det jätte tufft.Det är som sagt den eviga vänta som är så jobbig. så många hjärtekramar till er!!!!!!!!!!!!!!!!......................
Skrivet av    Eva&COrnelia

Hej Ulrica!

Jag hoppas du hittar någon du kan prata med om detta, det är jätteviktigt att inte sitta inne med all oro för sig själv! Vi tänker på er och håller tummarna för att allt kommer att gå bra för lilla Anton! Supermånga styrkekramar till Er!
Skrivet av    Jennie & Alva

Hej Marita!

Hur har det gått med allt? Hur mår prinsen? Jag har inte hört något på länge och har tänkt på Er! Kramar från oss!
Skrivet av    Jennie & Alva

Lycka till

Skickar massor av kramar till dig och Anton. Visst är det otroligt vad vi föräldrar orkar med. För en annan som svimmade så fort hon hamnde på sjukhus, behövde ta prover eller dyligt så tycker jag att jag är otroligt stark. Har bevisat så mycket för mig själv genom denna situationen. Man gör allt för sina barn även om det är jobbigt. Kram Malin
Skrivet av    Malin & Linus

Hej Ulrica

Massor av styrkekramar härifrån också!! När jag ser tillbaka på Theos operationer, så vet jag inte hur vi bar oss åt för att komma igenom. Men på något sätt går det ju... en stund i taget.. Tänker på er, kram!!!
Skrivet av    Katarina med Theo -03

Hej!

Visst är det mycket man ska orka som hjärtbarnsförälder. Karolina har bytt lungpulsåder några gånger samt aortaklaff en gång. Hoppas ni inte ska behöva uppleva det som alltför oöverstigligt jobbigt på sjukhuset! De brukar vara underbara, alla som jobbar med hjärtbarn, och det hjälper mycket! Vi har Lund som vår enhet. Kram!
Skrivet av    Kerstin med Karolina

Lycka till!

Jag håller tummar och tår för att allt går bra! Stor kram/ Diana
Skrivet av    Nahna m. Eddie & Wilda

hej Jennie....

teodor springer fortfarande på provtagning in för varan tabletten. När man trott att man hittat hans styrka så åker värdet ner eller sticker upp för mycket. Han blev så pass bra för 2 veckor sedan att han fick gå på dagis i 2 dagar men det slutade med snuva och feber och crp;t stacki i väg så det blidde en ny pensilin kur. Annars är han pigg som atan. Vi har varit i väg i dag på astrid lindgrens värld i vimmerby och det bara älskade han. Han sprang runt där ville absolut inte sitta i vagnen en ända gång. Emils pappa gillade han inte. Hur är det med Alva? kram från oss.
Skrivet av    marita och prins Teodor

Hej igen!

Vad härlig att Teodor verkar så pigg trots allt han gått igenom. Jobbigt att inställningen av Waranet tar sådan tid! Emils pappa kan vara lite läskig, jag kommer ihåg att Alva blev lite rädd för honom i början. Mysigt att få komma iväg en sväng och slippa sjukhusmiljön! Med Alva är det bra, hon går på dagis några veckor till sedan får hon sex veckor ledigt. Vi hoppas komma iväg på något skoj, får se vad det blir. Vi ses väl kanske till Eskilstuna eller Junibacken efter sommaren?? Sköt om er och många kramar!
Skrivet av    Jennie & Alva

Styrkekram

Hej Ulrica! Jag håller tummarna allt jag kan imorgon torsdag. Förstår precis hur du känner det, det är en j-lig resa men det kommer att gå bra. Hoppas att du har någon annan som du kan prata med för det behövs. Kurator kanske? Du måste ju igenom det här men det är inte lätt att klara det själv och nära anhöriga är tungt att \"belasta\" eftersom de blir ledsna. Snälla försök få en tid hos kurator när den här op. är överstökad. Det gör verkligen nytta! KRAMAR och massor med tankar!
Skrivet av    Johanna

Lycka till..

på torsdag. Hoppas allt går bra och att Anton piggar på sig fort efter operationen. Tänker på er! Kram Lena & Sebastian
Skrivet av    Lena & Sebastian

Tänker på er!!!

Och Lycka till! Sänder många styrkekramar!!! Kram Linn&Isaac.
Skrivet av    Linn&Isaac.

Artiklar från Familjeliv