Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pinsamt +lite orolig (känsligt)

Skrivet av Anonym som ni kanske förstår
Vaknade i morse/natt av en "läskig" sak. Att jag fick som små orgasmer. Efter en stund så fick jag en stor orgasm (med lite hjälp :) Det läskiga var att det nästan kändes om om jag kissat på mig efteråt. Kan det vara något farligt som har hänt och bör man undvika "sådana aktiviteter"? Beror det på grav. tror ni?
Svar på tråden: Pinsamt +lite orolig (känsligt)

Hihi

Det låter väl bara härligt det där! :-) Jag tror att det beror på grav, men INTE att det skulle vara nåt tokigt eller farligt. Självklart ska du inte undvika sådana \"aktiviteter\", tvärtom är det bra träning för livmodern och enligt forskning så tycks fostret tycka att det är trevligt också. Och får du igång en massa lyckohormoner (som man får i det läget) så kommer det din bebis tillgodo också. Det händer MASSOR i din kropp just nu. Man drömmer ju mer intensivt t ex, och även om du inte minns det, så kanske du drömde nåt mysigt och det framkallade den här reaktionen. Eller så var det rent och slätt hormonpåslaget i din kropp som gjorde det. Och att det blev väldigt blött beror troligen bara på att man har mycket mer flytningar när man är gravid. Inget som helst att oroa sig för mao. Däremot tycker jag att du ska känna dig lyckligt lottad!
Skrivet av    Kakan

go with the flow!

efter vad jag har läst så blir sexualiteten och även orgasmerna mycket kraftigare när man är gravid! finns t.o.m belägg för kvinnor som aldrig tidigare fått orgasm som får sina första under graviditeten... så njut du av det där, det hade jag gjort! ;-)
Skrivet av    Julia+Sanna 060126

Artiklar från Familjeliv