Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur ska jag orka...

Skrivet av vill inte vill inte vill inte...
För ett par månader sedan så kom de och beslagtog vår dator. Min man är misstänkt för barnpornografibrott. Jag vet att han är oskyldig men det stoppar juinte soc som ska dra igång en utrdesning för att se om han och jag är en fara för våra barn. Han för det han är misstänkt för och jag för att jag kanske är en dålig mamma som inte skulle märkt en sån tendens hos min man.

Hur orkar man med vetskapen om att de kanske kommer och tar ens barn? I dagsläget är vi inte berättigade till offentlig försvarare för socärendet så det kostar oss 1200/h. Som tur är så tror våra föräldrar på min mans oskuld så de hjälper till att betala.
Svar
fy...
stackars er,men är ni helt oskyldiga,så ska ni stå på er.bryt inte ihop!för då har soc större chans att bryta ner er för det. jag blev djupt deprimeinerad -02.villket gjorde att jag lämnade barn o maken en kväll.(kom hem ibland under ca en månad) under tiden placerade maken barnen frivilligt hos släktingar. lillan fick vi hem efter ca 4 månader,o den stora är frivilligt placerad på familjehem,hon en underbar o jättefin familj,stora barnet kommer regelbundet till oss. vi hade turen på våran sida.då vi lät soc kolla hela våra uppväxter,jag fick ge mitt godkännande till att de fick kolla sjukhuspappret(ang mina depressioner) hoppas verkligen att det ordnar upp sig för eran familj! stå på er o är ni oskyldiga så stämm dem(soc o de andra)när detta helvete är klart! om ni är helt oskyldiga så ska de stå för att ha anklagat er helt. du är ingen dålig mamma,jag vet inte vad min make gör jämt på internet,privatliv har man även som gift! håller tummarna för er hur fick de för sig att ni hade barnporr i datorn?
Skrivet av    maja
De ska ha
laddat ner via ett fildelningsprogram och den användare de laddade från kopplade de till vårt IPnr som vi skulle ha haft vid den tidpunkten. Då IPnr inte är tillförlitligt som bevis så är det upprörande att vårt liv vänds upp och ner. Jag vet att min man är oskyldig då jag har full koll på vad som händer i datorn.
Skrivet av    vill inte vill inte vill inte...
Hur kan du
ha full koll på vad som händer på datorn?? Låter väldigt otäckt att din man blivit anklagad, samtidigt är det väl bra att det finns sätt att upptäcka snuskgubbar /pedofiler för att kunna stoppa den sjuka verksamheten. Ett misstag och en falsk anklagelse kan man leva med så får du nog lova att se det. Hellre att det var ett misstag och det misstog sig än faktum att din man kanske är skyldig. Så styrka till dig och hoppas det reder sig annars vänd det hela och tacka din lyckliga stjärna för att det kom fram. Även om det är din man eller inte se det som något bra, att man jobbar med att stoppa barnporren på nätet
Skrivet av    LOa
Det som sker hemifrån
i datorn har jag koll på då jag är den som använder den mest. Om vi har intrång i datorn vet jag ju inte . MEN jag vet att min man är oskyldig. Finns inga som helst tvivel om det! Och NEJ!!! en falsk anklagelse och ett misstag går INTE att leva med!!! Du har inte en aning om vad vi går igenom nu! Ett av våra stora projekt just nu är att hålla det hemligt för omgviningen (förutom familj och närmsta vänner) Annars så kommer min man aldrig få ett jobb igen och jag kommer inte kunna visa mig ute. Att bli hårdgranskad av soc är inte så jäkla skoj heller. Visst ska barnporren stoppas men då måste det ligga krav på polisen att inte lågpriotera barnpornigrafiutredningarna och låta oss vänta på besked i evigheter!
Skrivet av    vill inte vill inte vill inte...