Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ARG!

Skrivet av Loella me Casper f 13/1 -04
Min kille skulle ut o käka i hamnen här igår...me sitt jobb. Han tog bilen för han skulle inte dricka.

Jag skickade mess till han vid halv elva, då jag var trött o skulle ju jobba idag...han skrev tillbaka att han skulle bli lite sen så det var inte heller nån mening att vänta på mig.

Imorse, låg han där...fullt påklädd, packad...o svamlade när jag frågade när han kom hem. Bilen var kvar i stan... och människan hade kommit hem vid tre, efter att ha spytt som en gnu o ringt sin syrra som fick skjutsa hem honom.
Jag är så jä*la arg just nu, o samtidigt oroad över att han kanske supit skallen i bitar för att han fått kalla fötter över ett barn till....o s v...
Han är yngre än mig, han kanske inte "lekt av sig" än.

hans jobbarkompis mamma jobbar på mitt jobb, o han hade ringt henne o undrat om jag visste var han va, eftersom han skulle jobba idag!

Va gör man?!? Jag kräver en förklaring...men jag får ju inte ens tag i människan... börja misstänka att han haft såå kul själv, att han kanske inte vill ha mig.. va fan gör jag då!?!?
Men jag är ju sån, som förstorar saker oxå, visserligen..men varför inte säga att han drack, óm han ville det?!

*oroad*
Svar på tråden: ARG!

Tappade säkert bara kontrollen..

..visst förstår jag att du är fruktansvärt arg, för man skall inte bete sig så när man har familj och ansvar. Troligen blev det en öl för mycket och sen sket han i allt och fortsatte dricka. Är du gravid? Eller menar du att han skulle ha kalla fötter för att ni planerar ett till ?! Läste i ditt info att ni skulle vänta med syskon, därför blev jag nyfiken o tvungen att fråga =) Skäll på honom lite o utnyttja hans dåliga samvete så kan händelsen få sakta rinna ut i sanden sen ! Kram
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Thanx..

...har inte skällt...har ej behövts än, han är fruktansvärt ångerfull. Förklarade att han inte dricker så ofta o att det slog slint. Det känns lite bättre nu, men ska utnyttja samvetet till max !! =] Vi planerar en till, o försöker, men det har inte blivit nåt än... hoppas på det, då jag har IM nästa lördag!! Ja jag trodde att han kanske ville vänta me o försöka..men han dementerade allt sånt när jag prata me han nu. Kanske finns risk för blommor idag när man kommer hem!! Nej, men det känns mycket bättre nu när jag fått prata me han iallafall. Kjam o tack.
Skrivet av    Loella me Casper f 13/1 -04

usch ja

ibland blir det fel... min man är också lite dålig på att höra av sig ibland när han är ute och fantasin går ju på högvarv när man är ensam hemma med en liten... Bra att det har löst sig, och hoppas du fick måååånga fina blommor! *kram*
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121

Hur har det gått?

Fick du en förklaring och några blommor igår? Min sambo har väldigt dåligt ölsinne (och dessutom \"vänner\" som trissar honom) och när han går ut så brukar han komma inramlandes vid 4-snåret *morr* Då hinner tankarna skena ganska vilt om jag råkar vara vaken. Hoppas att allt löste sig och att ni är vänner igen! *kramisar*
Skrivet av    Tira

Det här brevet skrev jag till min man

för ett tag sen, man kan säja att han har tänkt över mina ord. han fick liksom välja mellan oss, mig o barnen, och det där \"glaset\" Just precis det ja, jag kan inte tala med dig just nu eftersom jag inte förstår vad du talar om. För mig handlar det om en ständig ångest, att inte kunna lita på den jag älskar. För mig är en timme ångest jobbig DU skapar massor av sådan timmar när du går ut på fest. Jag tycker inte det är ok att komma hem full. Inte när man har ansvar för barn. Förstår du inte att barnen inte känner igen dig när du LUKTAR konstigt, TALAR konstigt och VINGLAR. När man inte är nyker har man sämre kontroll på sin motorik, dvs när du tror att du kramar så klämmer du kanske i stället. Som du var i kväll var du också den gången du föll ihop helt okontaktbar, ja det går så fort och utan andra tecken än de ovan beskrivna. DU tär på mina krafter. Om vi ska kunna leva länge och lyckliga tillsamman så måste jag kunna lita på dig. Vägen dit är i dagsläget lång. Är de där x-tra glasen verkligen värda det? Jag föreslår att du om du inte kan kontrollera ditt drickande avstår helt, Ja så som jag har gjort de senaste 9 åren när jag burit och ammat våra barn. Förstår du inte att jag så fort jag känner öl lukten så undrar jag om det är lätt, mellis eller stark som du dricker-ja jag kan ju inte veta det. Lukten förknippas så med trista tillfällen. Kanske därför jag inte själv dricker öl längre. Förutom att göra mig orolig en hel kväll, stressad över vad barnen ska märka, ledsen för att det alltid slutar i bråk, frustrerad för att du inte kan föra en vettig konversation, Så kommer du att ha huvudvärk i morgon. Efter ett försök att få nappflaskan att fungera som fjärrkontroll….. drog du nu upp till sängen utan ett ljud. Så trevligt för din fru som sitter kvar med en gladvakandes unge. Klockan är 22:15. Ja då var halva helgen över. Jag ligger vid snetaket….det märker du väl i morgon.
Skrivet av    AA

Bra skrivet..

..hoppas nu att han får sig en rejäl tankeställare. Lycka till o hoppas att han skärper sig!! Kram
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Det var väldigt bra.

Tack för att du delade med dig. Att leva i alkoholens skugga är en svår tillvaro. Man vet aldrig vad man har att vänta sig. Ångest föder ångest. Tappra försök att låtsas att allt är bra. Rädsla för framtiden. Själv tål jag inte lukten längre. Jag levde med en alkoholiserad man för många, många år sedan. Efter det dricker jag själv ytterligt sällan. Victorias pappa har det inte lätt. Luktar han öl blir jag sur och vresig. Det går likosm på autopilot..jag ställer in mig på kamp, de psykologiska försvaren gör sig redo. Jag hoppas så innerlligt att du får rätsida på tillvaron. För både dig och barnen. Många, många kramar och uppmuntran.
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 16 månader

tack för alla inlägg...svarar här!

...gud så bra skrivet... Jag känner mig verkligen fjantig nu som var arg.. ja alltså självklart blir man arg, men det här har hänt EN gång ....och kommer inte hända igen, det är jag säker på. Han var väldigt ångerfull och skämdes. Ärligt talat så tror jag att de blivit drogade eller nåt. Han hade inte druckit mycket, inte nån av dom. Men ändå så var han inte kontaktbar ens på morgonen efter!? O en av de andra jobbarkompisarna hade fått suttit i fyllecell, o han hade inte heller ölat massor! Verkar lite skumt... men han hade ändå dåligt samvete o detta skulle inte hända igen! Blir så ledsen när jag läser ditt brev.... vet inte vad jag skriva för tröst...men ett mycket bra skrivet brev! KJAMAR om.... KJAM O TACK FÖR ALLA INLÄGG!
Skrivet av    Loella m Casper f 13/1 -04

Artiklar från Familjeliv