Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bakslag?

Skrivet av Anonym
Vi håller just nu på att skola in dottern (2 år i september). Det har hittills gått väldigt bra. Hon har varit där själv en dryg timme både igår och just nu idag, inga problem! Hon har alltid varit väldigt "självständig" och är trygg så jag var aldrig orolig, utan hade tvärtom räknat med att det skulle gå bra.

Jag undrar nu lite om det är så att vi ska räkna med att det kommer ett "bakslag" lite längre fram. Det gör så klart ingetm rent praktiskt har jag möjlighet att skola in hela sommaren om det skulle behövas eftersom jag just nu är arbetslös, men jag är mest nyfiken. Jag blev nämligen lite smått irriterad eftersom en annan förälder som frågade om vi skolade in sa att ja, men bakslag kan ju komma senare när jag sa att det gått bra hittills. Tyckte att det var en liten onödig kommentar, men blev lite nyfiken på hur det "brukar vara".
Svar på tråden: Bakslag?

Hmm...

Det kan vara så att barnen upptäcker en dag att de alltid ska vara där och de blir extra ledsna vi lämning några dagar. Men det är väldigt sällan det är så.
Skrivet av    Mia.Fskl

Skönt att höra

Då är det bara att hålla tummarna för att det går bra även i fortsättningen! :-)
Skrivet av    Anonym

Bakslag

Min son började på dagis i februari och det funkade jättebra, han grät inte när vi gick sov och åt perfekt. Men sen i maj var det en vikarie som tog emot, jag lämnade inte till henne eftersom jag märkte att han blev osäker så jag väntade till ordinarie personal hade kommit. Men efter det så grät han och höll i mig krampaktigt varje morgon oavsett vem som tog emot. Det gick över 5 min efter jag gått. Vi började prata mycket om dagis att pappa hämtar dig efter mellis. Det höll i sig i ca en månad men nu springer han glatt in igen. Men varje morgon i bilen så säger han pappa hämta sen.
Skrivet av    Katarina M Robin 030828

Artiklar från Familjeliv