Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stod på Lindex

Skrivet av Ayhanza
Och kollade in babykläder :) ska ha en liten till i slutet av oktober och tänkte spana lite.. där fans 2 st Såndär runda hängställ ni vet FULLT av bodys det ena var SÅ mycket fina färger gult rött lila massor å den andra mörkblått mörk.. mörk mörk.. de med de fina färgerna var typ ALLA försedda med lite "krusad spetsaktig" kant och en rosett ... jag gillar helt släta kläder men då e man tvungen att ta dom tråååkiga mööörka färgerna... jag VET ju att dom andra e typiskt tjej bodys men jag VET oxå att det lär jag skita i om jag inte hittar fina färger då kapar jag rosetten för rosetter e fula vare sig d e på tjej eller kille å så köper jag ett gäng inför förlossningen :) men visst e de tråkigt att redan då stå där med ett fånigt uttryck och välja bort kläder som e JÄttefina pga att nån har bestämt den där pluttenuttiga kanten och rosett :/ annars hade dom varit tokfina!
Svar på tråden: Stod på Lindex

Men

när jag väntade tvåan hittade jag också så fina färgstarka bodysar UTAN spetskanter och rosetter på just Lindex! Såna där \"ta tre betala för två\". Köpte för övrigt \"tre för två\" åt sonen (3 år) på Lindex här för ett tag sen, ett rosa och ett lila linne + en röd t-shirt, helt neutrala förutom färgen.
Skrivet av    Arwen

Jag har hittat väldigt mycket

fint på hm som har fina färger som inte är speciellt med rosetter eller krussiduller. Annars är ju lindex stora på bamse, jag har köpt massa fina bamsekläder där utan några tankar på att det skulle vara flick eller pojk. Lycka till i ditt sökande.
Skrivet av    Mortorio med MrT o MsE

Jag grät nästan...

.. när jag stod på Lindex och skulle köpa kläder till min nyfödde son. Visst KAN man hitta roliga plagg utan spetsar, men man får verkligen jobba. HM och Åhléns brukar kunna ha en del. På Åhlén hittade jag (visserligen bland klänningarna....) en randig body i lila och turkos utan minsta antydan till spets. Blev super sött till ett par bruna manchsterbyxor från HM.
Skrivet av    Nissa, R-02 och M-04

H&M har oförtjänt dåligt rykte...

Deras basutbud i tröjor för killar är bara att applådera. Bra kvalitet, bra pris och många färger. De har även fått in bodys till bäbispojkarna i rött, orange, blått, grönt,... som ser ut som långärmade t-shirts i bra bomull. Skitfina och inga spetskanter:-) Jag har \"utvärderat\" H&M, KappAhl och Lindex under 7 år och H&M vinner solklart även om det går att hitta kläder åtminstone till pojkarna på Kapp Ahl ocj Lindex. H&M har bra kläder för både tjejer och killar - Lindex och Kapp Ahl har alldeles för mycket tjejkläder av typen \"jag står stilla på rasten och ser söttuff ut medan killarna leker\". Lindex hade dock snyggast grabbkläder i minsta storlekarna för 2½ år sedan då sonen föddes men det kanske har ändrats?
Skrivet av    Ullis

ska ta och kika där :)

Och kanske hamstra lite då om det finns färgglada kläder nu :) vet ju inte vad bebisen blir men gillar inte babyblått babyrosa osv alls .. och spetsar lär ingen av mina ungar få på sej ryser över sånt :) får nog kolla runt lite noggrannare oxå tackar för tipps :)
Skrivet av    Ayhanza

Tipsar om Cubus...

de har jättehärliga färger och inte en massa krusidull på. Blev positivt överraskad när jag var in där första gången. Tyvärr har vi ingen butik här i stan.
Skrivet av    ÅJ67 m 3 kidz

HM

Köpte precis en jättefin röd body till en liten tjej. Det var inga krusiduller på en så den passar lika bra till en pojke. Lycka till med bebisen!
Skrivet av    -Malin-

handla inte

på tråkiga Lindex, de är alldeles för tillrättalagda och hemska- jag skulle aldrig ta på mina barn så trista kläder! Kolla in www.katvig.se eller gå in på Birka Baby i Birkastan - där har de helt fantastiska kläder som både pojkar och flickor kan ha! :-)
Skrivet av    Tova

Polarn o Pyret!!!

har superfina kläder som inte är så \"gulliga\" Den senaste kollektionen är lite mer gullig än vanligt men oftast helt utan rosetter, blommor ( då menar jag \"söta\" blommor \"tuffa blommor har de!), volanger och faktiskt i andra färger är rosa och lila! Mycket bra kvalitet till på köpet!!!
Skrivet av    Skorpan m Nova02

Framhåller som vanligt PoP...

...det är en underbar affär tycker jag...dessutom får jag sån härlig nostalgikänsla där eftersom jag hade mycket kläder från dem som liten :)
Skrivet av    Mickan29

Artiklar från Familjeliv