Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

En förmycket.

Skrivet av Kramnallen
Det är så att jag har en son som har en x-kromosom för mycket.
I början när han blev så stor att han gick ut själv och lekte på gården blev han retad. Hans största problem var att ingen inte riktigt förstod vad han sa och menade.Då var han det perfekta offret att reta.Han började skolan och då i en riktig klass. Vi fick rådet att gå till en talpedagog och så gjorde vi i 2-3 år utan större resultat.
Hans problem var kvar, men några enstaka kompisar fick han.

Nu är han 12 år och har fått den hjälp han skulle fått från början. Han går nu på en skola där det finns andra barn med liknande problem och till min stora glädje går det kanonbra för honom och hur många kompisar som helst har han fått. Han har även skaffat sig en tjej. *ler*.

Det är så fint att det finns hjälp att få till våra underbara barn. Det är skönt att man inte är ensam om dessa problem utan att kunna få prata med andra föräldrar och få råd.
Ta vara på er och ha en riktig skön sommar.
Svar på tråden: En förmycket.

Vilken härlig berättelse!

Vilken härlig berättelse du skrivit! Skönt att läsa att allt är bra för ditt barn!
Skrivet av    Xappoline & Kevin

Tack

för det. Det värmde. Det var en tung tid med många besök och gråa hår men det har blivit lättare nu. Tack och lov för det.
Skrivet av    Kramnallen

en till här

Hej! Min pojke som är 3 år har ochså samma kromosomfel, jag skulle vilja maila dig och fråga lite saker om detta, om det går bra? vi har inte satt oss in i klinerfelters syndrom så mycket eftersom det har varit så mycket annat med operationer och liknande. Men nu behöver vi nog få lite svar på en del frågor som inte går att läsa sig till. hälsningar Katarina
Skrivet av    Katrina

Hejsan

Visst kan du få maila mig så vi kan berätta hur vi upplever det hela. Min adress är: [email protected] hör av dig. hälsningar Fredrik.
Skrivet av    Kramnallen

Artiklar från Familjeliv