Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Raseriutbrott

Skrivet av Tira
Jisses vilka raseriutbrott A får nu för tiden... Så fort han inte får som han vill så sparkar och skriker han. Han blir så arg att han skakar :/

Vi håller på att vänja honom av med nappen dagtid. Sedan han var sjuk så har han gärna en napp i munnen för jämnan men nu får han bara ha den när det är sovdax och det leder till ruskiga utbrott så fort vi tar av honom nappen. Den lilla lurifaxen har nappgömmor lite här och där. Tar vi av honom en napp så går han genast och letar reda på en annan napp men nu verkar han "förråd" vara slut ;)

*kram*
Svar på tråden: Raseriutbrott

haha

känner igen det där. vi har också börjat ransonera bort nappen förutom vid sovningen... oj vad han har nappgömmor... *fniss* det gäller att ha koll på vart han lägger dem... Och jädrans vad arga de kan bli fast de är så små!
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121

Smart kille! ;)

Måns kastar saker omkring sig när han inte får sin vilja igenom. Hmm.. vem kan han ha fått det ifrån... jag är helt oskyldig.. jag får _alltid_ min vilja igenom *sätter armarna i kors* ;)) kram
Skrivet av    Millan m. LMN

*haha*

Albin kastade också saker tidigare men nu skriker han mest. Inte så att tårarna kommer utan bara skriker rätt ut för att visa hur arg han är. Ser rätt så komiskt ut faktiskt och när jag skrattar så blir han ännu argare ;) Ja, det är klart att du är oskyldig. Allt sånt kommer från pappans sida tror jag ;))))))
Skrivet av    Tira

Nappgömmor

Det var ett bra ord!
Skrivet av    Tira

=)

ja de är smarta! Lukas kan också bli riktigt arg när han inte får sin vilja igenom.
Skrivet av    Annika m R, L & N

Skönt att höra

att inte Albin är ensam om dessa fasoner. Hur gick det anställningsintervjuerna förresten? *kram*
Skrivet av    Tira

Det gick bra!

Jag ska jobba extra inom hemtjänstn nu. Det andra företaget tyckte att jag var överkvalificerad. Ska man bli gölad eller ledsen då?
Skrivet av    Annika m R, L & N

Artiklar från Familjeliv