Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

gråt... känner mig SÅ låg

Skrivet av elis, mamma till Nathalie 050501
Försöker vara så tuff i detta med behandlingen. Nästan varje dag fungerar det bra... men nu är jag så låg!!! Nathalie har varit så ledsen sedan operationen. Hon är fortfarande rosslig efter narkosen, låter som världens ynkligast fågelunge. Jag vet ju att vi gör rätt som går genom behandlingen men FAN vad orättvist det käns att ens barn ska behöva utstå smärta och ha ont.
Hon är verkligen inget glatt och harmoniskt barn som storasyster var... men det behöver ju inte bero på detta. Åh, jag känner mig bedrövlig. Räcker liksom inte till. Det var FÖR mkt att se hennes trycksår på vristen när jag gipsade av i morse. När de tog bort kalkgipset förra veckan så gick såren på vristerna upp, eller så hade de inte läkt. Gud vad hon skrek... men det gör hon ju jämt. Önskar jag fick ha ont istället... försöker förtränga att behandlingen GÖR ont, men nu går det inte längre.
Svar på tråden: gråt... känner mig SÅ låg

Hejsan...

Ha tänkt att svara på ditt ledsna inägg typ 100 gånger, men ... det har aldrig blivit av, sorry... Hur är det med din flicka nu? Hon är ju så liten... Var det en hälsenekapning hon gjorde eller? Kram Mona
Skrivet av    Mona med Lilja

Artiklar från Familjeliv