Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Astrologiska tolkningar tack

Skrivet av Varelsen
Hur är en person som har mars i väduren i konjuktion till merkurius i 7:e huset?
Hur påverkar två personer varandra som har saturnus och månen i konjuktion med varandra?
Två personer som har mars och solen i kvadratur med varandra?
En person som har mars, måne och chiron i konjuktion?
Svar på tråden: Astrologiska tolkningar tack

Det är ju lite vanskligt

att säga hur en person är när man bara har en detalj av det stora hela. Men om jag svarar snabbt och impulsivt så skulle jag säga att * En person med mars i väduren och i sjunde huset är en människa som vill dominera sin partner, är impulsiv i sina förhållanden och någon som kanske omedvetet tävlar med sin partner. * Ett par som har saturnus (begränsning) och månen (känsla) i konjunktion känns som ett par där man får kämpa lite med hämningar men det är helt omöjligt att säga definitivt om man inte vet vilka tecken som är involverade och hur resten av horoskopet ser ut. * Mars och sol i kvadratur: Vilka tecken är involverade? Med den begränsade informationen som lämnats kan jag bara säga att jag tror att det är någon som på det stora hela är ganska fridsam men som drabbas av plötsliga ilskeutbrott (kan jämföra med vissa aspekter i mitt horoskop som uttrycker sig så). Det handlar om energi som måste kanaliseras. * Mars, måne och chiron i konjunktion. Än en gång är informationen begränsad och man ser bara en del av ingredienserna. Men jag skulle säga att vi talar om någon som har ett häftigt temperament, någon som är mycket känslosam (men även stark och tuff). Men som sagt - vilket/vilka tecken? Chiron tolkar jag inte.
Skrivet av    Missmu

Ok

Vi kan kalla personerna 1, 2 och 3. Person nr2 är en varelse Person nr 1 är mamma till person 2. 1 har saturnus på 2´s måne. Mars och sol i kvadratur: Det 1´s mars och 2´s sol.1´s mars är som sagt i väduren och 2´s sol är i stenbocken. Det är alltså inte en kvadratur inom en människa. Mars, måne och chiron i konjuktion är inom person 3. Tecknet är skytten
Skrivet av    Varelsen

Då skulle jag

(snabbt och impulsivt även denna gång) säga att Person 1 har en tendens att hämma person 2 och att förhållandet präglas en hel del av plikt snarare än av lust. Mars och sol i kvadratur, skulle säga att det blir en del bråk mellan personerna som blossar upp med jämna och ojämna mellanrum. Det känns som om person 1 försöker dominera person 2 och att denna får ett behov av att revoltera. Handlar ju inte om att förhållandet är som en gungbräda utan (vinst varannan gång) utan som om man verkligen får kämpa för att hitta harmoni. Mars och måne i skytten, i konjunktion, skulle jag säga samma sak om som förra gången, med tillägget att impulsiviteten nog är större än jag först trodde. Kan det vara lite tala först och tänka sedan?
Skrivet av    Missmu

Tack ska du ha

Lilla trean är bara fyra år. Så här skrev tvåan häromdagen: \"Våldtagen,exploaterad Jag försvann har inget kvar om jag inte kämpar för att ta tillbaka det hon tagit Är det mars hon tar?\" Varelsen har just nu plutotransit till mars. Min mars är _exakt_ på hennes södra nod. Även min måne är _exakt_ på hennes saturnus.
Skrivet av    Varelsen-page of wands

Tillägg

Det är alltså hon som har mars i 7:e huset
Skrivet av    Varelsen

Artiklar från Familjeliv