Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Favoritpresenter till 4-årsdagen

Skrivet av Mamma till nästan 4-åring
Hej! Ska snart fira 4-årsdag här och jag tänkte försöka tigga till mig lite tips av er som redan firat den med era eller andras barn. Min flicka blir 4 år i sommar och det jag undrar är:
Vilken är den bästa presenten???
Hoppas på lite tips så här när kalaset snart ska planeras. Frågar även på konsumentsnack och presentsnack) Tack på förhand!
Svar på tråden: Favoritpresenter till 4-årsdagen

litet tips

Nu har jag bara killar men kompisen tjej fick en sminkdocka när hon fyllde 4 och den älskar hon än idag och nu är hon 6 år. Annars är det väl barbie som gäller?
Skrivet av    Kram Gabba

Jo...

... Barbie är det enda som önskas här. En sminkdocka ska jag komma ihåg att kika vidare på. Blir det inte nu till födelsedagen så är det ju inte långt kvar till jul... ;-)
Skrivet av    Mamma till nästan 4-åring

Vår Hedda fick...

...en cykel av oss i 4-årspresent, en 16\"-cykel. Det var förstås stor lycka! Hon fick också mitt gamla dockskåp med möbler som mina föräldrar sparat sen jag var liten, och det har hon lekt väldigt mycket med. Av mormor och morfar fick hon danskläder, balett-dräkt osv, som var mycket uppskattat eftersom hon skulle börja på dans då. I övrigt gick presenterna mycket i prinsess-stil - kronor till utklädning, prinsess-böcker etc. Fina klänningar och smycken till sin Barbie-docka fick hon också.
Skrivet av    Majsan

Några saker

jag faktist kommer ihåg att jag fick då jag fyllde fyra, inte stenålderssaker, är bara 7 år sedan ändå ;) : Halsband Gympaskor som blinkar när man hoppar :) Prinsessklänning En stor prinsesssagobok Liten studsmatta Äh, supersvårt att minnas allt ju... Men kanske om ni känner någon, elle har själva, plats för ett litet land i trädgården ? Min storebror hade ett hos min mormor när vi var små, och så hade vi varsitt träd som vi var med och planterade :) Till landet kunde hon ju få en fin vattenkanna, lite fröpåsar och så kunde hon så lite morötter, blommor, dill eller vad hon nu vill? Annars är ett träd som sagt en rolig grej att se hur mitt träd växer liksom :) Eller en fin cykel? Gulligt smyckeskrin med några halsband (Finns oömtåliga för barn i vanliga smyckesaffärer, iaf i sundsvall ). Fin spegel ? Lycka till!
Skrivet av    Jäntunge

Artiklar från Familjeliv