Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Astrologi

Skrivet av _felix_
Jag fick i dag ännu en anleledning att öppna upp mitt astroligi-program på datorn och konsultera stjärnorna när jag kom att tänka på hur lätt det är att komma fel i denna vetenskap. Med bara någon timmes felmarginal, i bland mindre än så bara 30 minuters fel på din födelsetid så ser ditt zodiac helt allorlunda ut. Jag gick i 10 år runt och trodde att jag föddes en viss tid men har alltid känt att det inte stämt. Jag är född på ett liten lantis sjukhus i början på 60 talet och förra sommaren träffade jag en barndomskompis till min mamma som jobade som barnmorska på detta sjukhus och berättade att hon var med då jag föddes och jag fick tillfälle att fråga om just detta med tiden. Mycket riktigt så fylldes tiden i "när man hade tid" och "inte var väl det så viktigt på minuten" Backar jag min officiella födelsetid med ca 1 timme så stämmer allt mycket bättre både beträffande händelser och egenskaper osv osv.
Så, alla ni som är intereserade och knåpar med astroligi, allt är kanse inte som ni trott ?
Mitt råd är att känna efter, som i allt annat,
och saker känns rätt eler inte.

Svar på tråden: Astrologi

Fast man kan ju också

leva i en slags förnekelse och inte vilja se vissa sidor hos sig själv. Personligen VET jag att jag har rätt födelsetid - min pappa var en ganska duktig astrolog och skrev upp exakt när jag föddes och detta har senare bekräftats av sjukhusets anteckningar. Mina egna barns födelsetider har jag också haft benkoll på:-)
Skrivet av    Missmu

Min dotter

föddes 19:12 ett tal som är verkligt starkt för mig. 1912 sjönk Titanic, Strindberg dog och det var sommar-OS i Stockholm. Nån annan av er klokisar som får nån känsla för detta tal?
Skrivet av    bubban

sant

man skall aldrig underskatta den mycket mänskliga förnekelsen. Klok pappa du har som skrev upp tiden !
Skrivet av    _felix_

nummerologi ?

heter det så ? Jaghar aldrig satt mig in i det men jag vet att det finns kunniga personer. Båda mina barn är födda den 2:a ( Augusti resp Januari) men på samma klockslag 14:02 eller 02:02 pm om man vore i Usa. Jag är född den 22:a i en månad. En tillfällighet ? Vad vet jag ....
Skrivet av    _felix_

Artiklar från Familjeliv