Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

En riktig vän....

Skrivet av Göteborgsmamma
saknar jag ibland. Ni vet en sådan där vän som man kan kan prata med om precis allt och blotta sina rädslor och innersta tankar för. En vän som man kan gråta ut hos eller skratta ihop med så att man gråter och knappt får luft. En riktig vän som man kan ringa till mitt i natten om det har hänt något och som självklart kan ringa även till mig när som helst. En relation där man stöttar och förstår varandra och delar både upp -och nergångar. En kompis som man helt enkelt kan prata om livet med. Ni vet kanske vad jag menar.
Skulle vara jättetrevligt att få maila med någon som kanske också har många kompisar, men saknar en riktigt god vän. Jag är snart 28 år, nygift med en dotter på 2 år. Vi bor i Göteborg. Skriv om du vill:)
[email protected]

Hej så länge!
Svar på tråden: En riktig vän....

Precis vad jag saknar!

Sen vi fick barn har alla de där riktigt nära kompisarna försvinnit.. trist nog, trots att de var såååå glada för våran skull att vi skulle få barn.. Nu har de andra intressen... mailas gärna med dej! Har en son som blir 2 i augusti och en bäbis i magen som beräknas komma i oktober... bor med make o son i Gävle. Fyller 25 i år. Maila gäran först du, jag vet inte hur jag ska börja skriva :) Mvh, Sandra [email protected]
Skrivet av    S med Linus & Ida

Till er som har svarat mig...

antingen här eller direkt på min mail. Tyvärr hinner jag inte maila med alla, men tusen tack i alla fall alla ni som svarat mig. Jag hoppas ni snart hittar en annan mailkompis och förlåt att jag inte orkar svara personligt till alla. Kram från mig!
Skrivet av    Göteborgsmamma

Artiklar från Familjeliv