Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fel grupp, kanske...

Skrivet av Preciosa v 5+1
Kom på att OM allt går bra så blir det ju kejsarsnitt för mig och då blir det ju förmodligen i februari. Om barnet föds annan månad än den man trott, byter man ankomstgrupp här då om man vill fortsätta prata när barnet är fött?
Svar på tråden: Fel grupp, kanske...

Hej

om det blir kjesarsnitt och du får i februari så kan du ju ansluta dig till den gruppen om du vill, men får ju så klart stanna hos oss marsmammor. Det kan finnas en risk att även jag kommer att få kjesarsnitt och då kommer jag få i februari, men jag kommer finnas kvar i marsgruppen för det är här jag börjat lära känna andra mammor. En nyfiken fråga, varför kjesarsnitt? poch vad hände vid förra graviditeten? Hoppas det är OK att jag frågar.
Skrivet av    Sussan Bf 2/3

Gör som du känner!

Du är självklart välkommen att vara här med, fast du kommer att snittas i februari. Du kanske kan vara i bägge grupperna? :-) kram!
Skrivet av    Solrosen & Filip

Jag stannar här!

Jag har beräknat Bf 1/3, kommer nog att skjutas fram nån vecka tror jag. Jag skall få planerat snitt och det innebär troligen att det blir i februari ändå. Men jag bestämmde mig för denna gruppen eftersom vi alla är i samma veckor och därför har ungefär samma tankar.
Skrivet av    christel

Hej

Ja, jag stannar nog här, det blir lite konstigt att byta tror jag om man hänger med här ända till det är dags. Mina två tidigare barn är födda med snitt av medicinska skäl (jag har en missbildad livmoder som ej klarar att dra ihop sig som den måste under en förlossning). Då försökte man ändå få till en vaginal förlossning, men det blev inte så. Och denna gången blir det snitt eftersom jag gjort två förut.
Skrivet av    Preciosa v 5+1

Jag kör parallellt

Har ett ungefärligt bf på 26 februari, men vet inte så noga eftersom jag inte haft mens sedan mitt missfall i maj utan blev gravid direkt. \"Känner\" fler här från FBG än vad jag gör i februarigruppen, så jag kände mig dragen hit. Hänger i februari också, väljer kanske definitivt efter ul, men det vet jag inte. Lycka till förresten!
Skrivet av    Hibiskus_m_3

Artiklar från Familjeliv