Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Adopterad från Thailand

Skrivet av Maria från Ubon
Hej!
Jag kom hit som 8-månaders baby från Thailand och staden Ubon Ratchathani. Nu har jag en 14 månaders flicka som heter Nova-Lee men kallas bara Nova till vardags! Äntligen har jag någon som är lik mig, ett biologiskt band och jag har även fått kontakt med mina biologiska föräldrar i Thailand!!

Det visade sig att min biol. pappa lämnade mig till barnhemmet för vidare adoption utan min mammas vetskap. Till henne sa pappa att jag hade dött och fick sedan muta myndigheter m.m för att få skriva i mina adoptionshandlingar att mamma var död och att han inte kunde ta hand om mig.....

I 34 år trodde min mamma att jag var död innan hon fick reda på sanningen då den person jag tagit hjälp av att hitta henne fann henne i en fattig by och talade om för henne att jag levde och bodde i Sverige!

Ville bara berätta detta och visa att det finns solskenshistorier i vissa adoptionsfall!

Ha det bra allihopa och vill ni maila mig finns jag på [email protected]

Svar på tråden: Adopterad från Thailand

Hej!

Gripande berättelse du delget oss. Man kan inte låta bli att undra vad du har för relation till din mamma i dag. Hur reagerade hon då ni träffades? (för ni har träffats?) Varför gjorde din biologiska pappa så? Skriv gärna och berätta mer. Lycka till med din lilla dotter.
Skrivet av    Cammos

Artiklar från Familjeliv