Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Avbokat!

Skrivet av Ziggy
I sista tänkbara minuten - enrolment till kurserna är idag - så har jag avanmält mig från universitetet. Har bollat och tänkt på det där de sista två-tre veckorna, och med all information i hand från igår kom jag till sist fram till att, nej, det fanns inte fyra kurser som jag skulle kunna dö för, som var värda lån på 100.000 kr. Så jag hoppar enstaka kurser grejen den här terminen, och börjar leta jobb i stället. Lite pirrigt är det allt, men det är det rätta (och typiskt mig, jag är ju inte precis någon säkerhetsmänniska utan lever min tillitsfilosofi...). Jag hade hoppats att kunna komma med på minst två art studio kurser, dvs praktiskt hantverk, skapa en portfolio bl a, men det jag sökte fanns inte (tycker inte det är värt 100000 för att dreja en termin). Och de teoretiska kurser som jag valde mellan (psykologi, filosofi, creative writing) visade sig vara så elementärt elementära. Dvs på sån introduktionsnivå att jag hade bara blivit frustrerad och velat ta över bakom pulpeten ;-) tja, i allafall på skrivarkursen. ;-)

Så nu vill jag önska tumhållning för jobb! :-) Det finns massor med jobb ute, så jag hoppas det betyder goda tider (vilket jag fått till svar från dem jag frågat). Har ju en ansökan ute redan. Spännande .........

Nu ska jag ändå åka till stan för att köpa en ny mobiltelefon. Maken har åkt med tre kompisar till ALPERNA (inte de Europeiska) för att åka snowboard och kanske, kanske letar han upp en idé för att ta mig dit ... bergens dotter, det är jag! Waooo!
Svar på tråden: Avbokat!

Det är ju sant

100 000 för att dreja en termin låter ju aningen överdrivet...
Skrivet av    TTUK

Det

låter som en bra ide. För om du känner att du inte får något av det.
Skrivet av    malin2

Artiklar från Familjeliv