Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kanske lite käsnlig och intim fråga.

Skrivet av Kickis med Wilma och Rasmus + lätt rodnande kinder
Jag tillhör det svår knipande folket. Knipövningarna medans jag var gravid och efter har varit mer än sporadiska. Väldigt sällan med andra ord. Nu har jag upptäckt att när jag blir kissnödigså måste jag pinka omedelbums. Kan knappt hålla mig alls och är super kissnödig. Funderar lite på knipkulor eller ägg (är inte så insatt i det där), för att tvinga mig själv att knipa offtare. Känns lite porrigt på nåt sätt, jag vet inte varför men....

Är det någon som har/hafft detta problemet och prövat?
Svar på tråden: Kanske lite käsnlig och intim fråga.

Har alltid haft..

..svaga muskler och när jag gick i skolan ända up i sjätte sjunde klass ungefär så kissade jag ofta ner mig, men efter tvång av mig själv och instruktioner av mamma så knep jag som aldrig förr, och det blev genast lättare att hålla mig. Men jag har fortfarande kort tid på mig att hinna till toa. En annan har ju efter så många års medvetenhet av knipande fått in ganska bra styrka. Men om du har jobbigt med det tycker jag att sådana där kulor e väl jättebra idé. Du anvndr dom ju faktiskt i medicinskt syfte...ingen behöver ju få vet... Sånt finns säkert att beställa anonymt på internet! ;)
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Precis som Sofia..

jag hade också jättesvårt att hålla mig som barn och ung tonåring. KOmmer inte ihåg när det gick över. Men jag har aldrig varit typen som kan hålla mig länge. Slarvade som sjutton med knipet efter graviditeten. Fick gå upp flera ggr varje natt, kissade på mig de första månaderna och det var allmänt pestigt. Det var helt enkelt tvunget att få till knipet. Jag \"hittade\" inte muskulaturen så sjukgymnasten jag träffade via mvc föreslog kulor. De finns att köpa på apoteket och i den tappningen är de inte ett dugg porriga. Och jag looooovar..sexig är det allra sista jag kände mig när jag höll på.*S* De heter Vagitrim, och kommer med en bra bruksanvisning för hur du ska anända dem för att stärka och träna. I porraffären heter de väl Geishakulor och är mera saluförda som sexleksak tror jag. Kör på apotekets du! Jag är väldigt lättrodnad men tyckte det var helt okej att handla dem.
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 17 månader

Vilket namn =D

Kan inte låta bli att fnissa när jag sitter här o läser om våra kisseproblem o Vagitrim. Jag vet att det är jätteallvarligt och faktiskt ett stort problem. Men jag e lite barnslig o får lov att fnissa lite eftersom jag är en av dem \"drabbade\". Men hallå Vagitrim, kunde de inte hitta på ett lättsammare namn??!! Bra att veta dock..att de finns... Ha det bra..
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Hehe..

jo nog är det porrigt värre.. Mmmm, älskling håller du på och sexar dig med geishakulor?? -Näe, jag trimmar vaginan..
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 17 månader

Tack för svaren.

Tror jag ska köpa dom på apoteket. Om det dessutom följer med en bra bruksanvisning är ju det toppen, så man gör rätt också...*ler*... Sett de där geisha (eller hur det stavas) och tänkte ett tag på att det är ju anonymnt och dant, men då vet man ju heller inte om dom är utförda på rätt sätt heller. Hört tal om att de på apoteket ska vara ägg formade. Ska ta mig dit nån dag och inhandla med eller utan rodnande kinder. Läste om era problem och tänkte för mig själv att OJ....å här kommer jag med mitt lilla problem. Jag har själv inte hafft knip problem tidigare, utan det kom efter min andra graviditet. Hittar som inte tillbaka till rätt muskler heller för att knipa, än fast jag så väl ska veta....ja ja, så är det att ha \"kiss problem\"... Sen är det klart man ska kunna fnissa åt sig själv. Livet blir så mycket enklare då.
Skrivet av    Kickis med Wilma och Rasmus + lätt rodnande kinder

Hahaha!

Den va bra!!
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Artiklar från Familjeliv