Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej! ny här

Skrivet av Lisa
vart går gränsen till äldre föräldrar?
Vet inte om jag platsar här. Väntar på trean som kommer i slutet på september...
Svar på tråden: Hej! ny här

Välkommen hit

Tror var och en känner själv vad som känns som äldre. Skriver du här så känner du dig tydligen lite äldre? En del tycker att gränsen går ungefär vid 35 år. Själv blev jag gravid med trean vid fyllda 40 och då kände jag mig lite äldre.
Skrivet av    Katta-64

Tack tack...

Jag blir 36 i aug. Lill*n är till jorden kommen i sdeptember, har en dotter -95 o en son -97. Jag är äldst i föräldrargruppen, men känner mig ung som en nyponros. Känner igen ett å annat namn från min ankomstgrupp...;-)
Skrivet av    Lisa m 2+bf 27/9

Välkommen

Jag vet ine heller riktigt var gränsen går men 35 kanske? Jag är 41 nu och fick min 3a när jag var 39 (fyllde 40 ett par månader efter).
Skrivet av    ~Trixie~

hej hej!

Välkommen! Ja du, var går gränsen? Själv är jag 37 och min sambo är 44. Jag tycker inte att jag är direkt gammal, jag är nästan 38 när mitt andra barn kommer. Och nu när man blir erbjuden fvp så har man ju tydligt kommit över en åldersgräns;)
Skrivet av    Suddagumman

Det beror på

Normen i samhället säger väl att över 40 är man gammal. Men då är man FÖÖÖÖR gammal för att skaffa barn. Så jag gissar på att normen är ca 37. Själv är jag 44 år och har en son på 11 månader och vill gärna ha en till. Jag tänker att kan jag få barn utan hjälpmedel alltså bara genom sex så är jag inte för gammal. Har förövrigt fyra barn.
Skrivet av    summa

Artiklar från Familjeliv