Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lekstuga var tydligen inget för mina grabbar....

Skrivet av Resel
Fick höra i går att ett par grannar längre bort blev förvånade över att vi hade köpt en lekstuga - för det är ju flickigt. (Vi har 2 pojkar)

De har själv 2 pojkar och jag säger bara- stackars deras ev blivande fruar med tanke på hur de verkar bli uppfostrade.
Svar på tråden: Lekstuga var tydligen inget för mina grabbar....

Jösses...

... här leks det mycket i lekstugan av både pojkar och flickor. Stackars barn som inte \"får\". Men de kanske kan få komma och leka i er lekstuga? *s*
Skrivet av    -ES-

men jisses

vadå ska inte era pojkar bo i hus/lägenhet när dom blir stora? Nej just det dom skall självklart inte flytta hemifrån förens dom hittat regäla hemmafruar att bo med SÅKLART :) altså lekstuga eju lite lek inför framtiden tycker jag :) få lite känsla för \"eget\" när man lådsas .. och om man nu skall jämföra så är det snarare Grannbarnens fruar det blir synd om som har så inskränkta/konstiga svärföräldrar och då antagligen karlar som inte klarar något själva flickigt med lekstuga?! jag fattar inget är det flickigt med hus oxå? :)
Skrivet av    Ayhanza

Trist!

Vår grannes flicka leker med sågar, brandbilar m.m, och min son leker med sin dockvagn. Så på vår gård är barnen som de ska vara, individuella med olika intressen utan föräldrars trångsynthet om vad respektive kön kan leka med eller ej. Vi har tur. Blir skitarg när jag hör sådant som du berättar, det är så djälva irriterande.
Skrivet av    Ells

blir förstummad

det finns visst ingen hejd på dumheterna! Hade vi haft plats för en lekstuga hade Viktor gått i taket av glädje.
Skrivet av    emelie

bjuda över

Ja jag ska bjuda över deras äldsta son ngn dag :) Han var här en dag förra veckan med sin moster och det första han gjorde var att gå till lekstugan. Aj, aj då kan inte mor och far ha blivit glada...
Skrivet av    Resel

bra lek!

Det är precis så jag tänker. Det är ju en jätte bra lek med tanke på framtiden. I lekstugan lagar han mat, han städar, målar mm och jag är helt övertygad att det påverkar han positivt i framtiden som eventuell sambo
Skrivet av    Resel

vi köpte..

Hej Vi köpte en docka till äldsta sonen i julklapp m tillhörande blöjor och nappflaska. Han leker även gärna med mitt dockskåp de gånger jag tar fram det. Jag tycker så synd om de barn som växer upp med föräldrar fulla av fördommar och som pumpar i deras barn vad som är rätt och fel.
Skrivet av    Resel

Gått i taket..

Gått i taket av glädje var precis vad sonen gjorde. :)
Skrivet av    Resel

Va?!

Stackars barn! Här är sonen (3,5 år) mycket förväntansfull och glad sedan vi berättade att nästa sommar ska han få ett lekhus ute. Han vill ha det nuuu, säger han, för han gillar att leka \"pappa och barn\" i förskolans lekhus.
Skrivet av    Kristina med Linus&Alva

Artiklar från Familjeliv