Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

I natt blev hon stor med ens

Skrivet av Nina med J-02 och D-03
En liten stund efter att jag lagt Dani igår kväll hördes en jätteduns och sen gråt. Rusade in och hon hade ramlat ur spjälsängen! Hon har aldrig visat att hon försökt komma ur den, så vi var inte alls beredda. Trodde inte ens hon kunde, hon är ju inte så lång. Som tur var verkade hon inte slagit sig så mycket, för hon grät inte så länge.

Vi tog i alla fall bort gallret på framsidan (har en gammaldags säng, ingen vanlig spjälsäng) och la en madrass framför på golvet. Hon somnade sen och fördelen är att man kan sitta nära och gosa när hon somnar om det behövs. Tittade till henne flera ggr under kvällen och kollade så hon reagerade på att vi var där. Hon vaknade en gång i natt och drack vatten, sov annars till över 7.30 (vilket är länge för oss).

Känns som om hon blivit så stor med ens :)
Svar på tråden: I natt blev hon stor med ens

hjäalp!

Oj ojoj. Ja, den dagen Jacob tar sig ur spjälsängen är det dags att flytta till vanlig säng tror jag. Skönt att ni fick sovmorgon!
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121

Hoppsan!

Måns har inte kommit underfund med att man kan klättra ur spjälsängen ännu... däremot har han märkt att han når några leksaker från sängen, och de är roliga att välta ned på golvet. :) Ja stooor tjej med \"vanlig\" säng! =) De har blivit rätt stora nu våra småttingar, helt otroligt vad fort det har gått! kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Oj då

Vi trodde att Lukas skulle klättrat ur för ett bra tag sen och la madrasser under sängen, men han har väl glömt bort att han försökte *s*
Skrivet av    Annika m R, L & N

Artiklar från Familjeliv