Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

J* försäkringsbolag :-(

Skrivet av Fanny m Jacob 040121
Fy vad trist. Min ring var inte så dyr, den kostade en dryg tusenlapp. Självrisken är på 1500 kr, trots att vi har en s k drulleförsäkring. Hade ringen varit dyrare hade vi fått gå till Guldfynd och köpa en ring, så hade försäkringsbolaget betalat överskjutande. Guldfynd??? Varför? Min ring var inte ens köpt där, och jag vill ju ha en exakt likadan. Nu fick vi en väldigt oförutsedd extrautgift så här mitt i semestern :(. Jag får väl gå utan ring tills vi får en tusenlapp över. Det kanske inte låter så mycket för vissa, men just nu är vår ekonomi rätt ansträngd.
Svar på tråden: J* försäkringsbolag :-(

Varför då???

Har de speciella avtal med Guldfynd eller? Verkar ju jättekonstigt. Tar man inte bara kvittot??? 1.000 kronor för mig är mycket! Vi har inte direkt den summan över att köpa ringar för...
Skrivet av    Heidi & Myra 040114

ja, inte vet jag...

Vi var iallafall och frågade på guldaffären där vi köpte ringarna, och dom hade inte den modellen kvar, men hon skulle ringa och kolla om den gick att få tag på. Den kostar nog mer än 1350 som den gjorde då... Konstigt med avtal med Guldfynd tycker jag med... lite trist att man bara betalar och betalar på sina försäkringar och så får man aldrig ut nåt när det händer nåt.
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121

Nej men...

Vad dumt! Ja tusen kronor är mycket för oss med och utan ring känner man sig ju alldeles naken...
Skrivet av    Annika m R, L & N

Artiklar från Familjeliv