Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack alla...

Skrivet av Millan m. LMN
som var här och förgyllde vår dag idag! =)
Det var supertrevligt och roligt att så många kom! Och ni skötte er utmärkt och är varmt välkomna igen så fort ni vågar er hit. :)

kram till er alla!
Svar på tråden: Tack alla...

Tack själv

En helt underbar dag har vi haft. Tack för fantastisk god mat och fika. Jag har verkligen bara njutit idag!!! Sa till Thor att det känns som jag varit på en filminspelning av den ultimata svenska sommaridyllen :-) Barn som sover i skrindor i skuggan av äppelträden, pelargoner på en träpall, massvis skor på förstutrappen, uppdukat fikabord vid röd-vit stugknut, sitta och äta jordgubbar med gräs mellan tårna, trevligt sällskap och drösvis ungar överallt. TACK, TACK, TACK Millan och det var jätteskoj att träffa er alla. Roligt med lite nya ansikten från storstan också ;-)
Skrivet av    Madde B med Alva 031231

Tack själv!!

Det var supermysigt idag! Kan bara hålla med Madde i det hon skriver. Och du kan vara lugn för att vi kommer tillbaka :O) Maja skrek typ hela vägen hem, på båda bussarna, för att hon måste sitta stilla *suck*. Sen somnade hon precis när jag körde in vagnen på gården, så nu blir det väl en kul kväll hehe.... Nu ska jag kolla på hemnet och drömma om en egen liten stuga! ;O) Kram!!!
Skrivet av    Sussi m Maja + 6 till...

Tack Millan!

Du hade verkligen gjort det jättemysigt med all god mat och fika! Ert nya hus var jättefint, rena idyllen, vi kommer garanterat tillbaka och vänder upp och ner på erat hus igen... ;-) Elias somnade innan vi svängde ut på E4:an och sov hela vägen hem och Alvin springer här och gäspar nu så grabbarna har haft jättekul idag! Kram på dig och dina grabbar
Skrivet av    Ingela m Elias -02 & Alvin -04

Jaa - det var härligt!

Vilken tur att vi slapp regnet! Ja en alldeles underbar dag har det varit! Så skönt med alla barn som kan röra sig fritt och att vi föräldrar kan hjälpas åt och njuta av lite fika och prat i skuggan! kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Lilla gumman!

Förstår att hon var trött.. och visst är det typiskt hur man stretar och jobbar på bussar och på väg hem så somnar de precis när man kommer hem! Känner igen det där... ;)) Jag förstår dina stugdrömmar.. vi har ju själva varit där. Och kan knappt fatta att våra drömmar är besannande, som du vet. Hoppas att du hittar något.. och lyckas övertala familjen... ;) kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Två sovande killar..

har jag här hemma! De har haft en fullspäckad dag! Lite häftigt att Måns tyckte att det var så kul med andra barn också! Hehe.. kom och vänd upp och ned på vårt hem igen! Tyckte att det var väldigt städat ändå med tanke på hur många barn som var här.. gissar att endel föräldrar hjälpte till att plocka undan. Skrattade lite för mig själv när jag plockade i pojkarnas rum... arken var tömd på alla djur och istället så var den fylld med små bilar och dockan var avplockad på alla kläder. Kanske tyckte någon att det var varmt för den stackarn... ;) kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Ursäkta att jag inte kunde komma!

Hann inte in här och berätta men vi var tvungna att åka upp till ackis igen:-( Linnéa skulle först till otokirurgen för ont i öronen och konsultation om röntgen samt rensugning innan audiologen en halvtimme senare. Resultatet blev att man kommer söva henne för att kunna suga rent örat och ta lite bilder för att klargöra var infektionerna komma ifrån. Hoppas på ngt konstigt vis att de hittar ngt så hon får vara frisk i sina öron:-/ Kram med förhoppningen att vi kan komma nästa gång istället... Det har blivit väldigt många nästa gånger nu:-( Kram på er från en rätt besviken Fia som hellre hade varit med er!
Skrivet av    Fia med Emma och Linnéa

Tråkigt..

att lilltjejen är dålig och att ni inte kunde komma. kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Vännen..

vad tråkigt, men ändå positivt. Förmodligen finns det en orsak och det är bara att tacka och ta emot nu när de engagerar sig. Men trist att ni inte kom. Jag och Victoria var nämligen där. Celebert besök från Stockholm:) Kramar i massor!!
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 17 månader

Vi får ta

och träffas ändå! Vad säger du om det? Det är helt otroligt vilken skillnad man har i rörelsefrihet nu när Nea äter mot förrut så jag kommer gärna till er i stockholm! Har inte varit där på flera år faktiskt och känner att det vore kul. Jo, det ska bli skönt att ngn äntligen tar reda på hur det ser ut inuti det enda stora örat hon har. Att suga rent har varit psykisk terror för både mig och Nea. Vi lägger henne på britsen och redan då vet hon vad som kommer och börjar skrika. Hon blir dessutom helt hysterisk och ingen eller ingenting går att nå henne. Det är hemskt! Det värsta är att vi springer där varje vecka nu för att suga ren toch skiten(ursäkta franskan!) tar ju aldrig slut! Kram och som sagt var hade jag hellre dykt upp hos Millan än på Ackis!
Skrivet av    Fia med Emma ochLinnéa

Jag

börjar känna mig som värsta svikaren. Jag kan ju aldrig komma på träffarna och när jag väl har inplanerat en och sett fram mot den i flera veckor så blir ungen sjuk för hundrade gången. Hoppas jag är välkommen i framtiden istället. Kram!
Skrivet av    Fia med Emma ochLinnéa

Självklart..

är du välkommen i framtiden! Vi får försöka tills det lyckas.. ;) kram
Skrivet av    Millan m. LMN

Artiklar från Familjeliv