Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Gympa i Sthlm?

Skrivet av GA m Nellie-02 & Nova 050518
Vi funderar på att låta Nellie börja i en gympagrupp eller dans till hösten. Vet någon av er var det ordnas något sådant i Stockholm, nära Enskede? Alltså det behöver bara vara något enkelt och eventuellt drop-in. Hörde om någon föräldra/barn gympa i söderort på söndagar men kommer inte ihåg var och när. Tacksam för förslag.
Svar på tråden: Gympa i Sthlm?

Nikita gick en termin i Västertorpshallen

som var väldigt billigt för Stockholm,tro 300:- för 6 gånger.....
Skrivet av    Gela

Några förslag

Jag googlade och det fanns en Enskede gymnastikförening med barnverksamhet 0-6 år. Vi har själva gått på The Little Gym i Sickla som jag kan rekommendera, http://www.thelittlegym.se/. Finns i stan o i Danderyd åxå. Några andra listor m träffar: http://katalogen.sunet.se/kat/entertainment/sports/gymnastics http://katalogen.sunet.se/kat/entertainment/sports/gymnastics http://www.skarpnack.stockholm.se/Foreningar/foreningsregister.asp
Skrivet av    Gittan m Gemma 02 o Gianna 04

Lista från Aftonbladet på barngympa mm i Sthlm

Här kan du sätta småttingarna i träning Publicerad: 2004-06-18 Gymnastik med barr, bom och mattor. Icke tävlingsinriktad. Plats: The Little gym, Nacka. Ålder: 4 mån-12 år. Kostnad: 2 250 kronor för 19x45-60 minuter plus 250 kronor i medlemsavgift. Barnyoga Lekfulla yogaövningar och avslappning. Plats: Ylab, Drottninggatan. Ålder: 5-8 år. Kostnad: 900 kronor för 8 x 45 minuter. Barnyoga Lekfull koordinationsträning, koncentration och stillhet. Lär ut olika yogaställningar. Plats: Naturkällan, Katarina Bangata. Ålder: 4-7 år. Kostnad: 700 kr/7ggr. Barngympa med föräldrar redskapsbanor, lekar, ramsor. Plats: Farsta sim- och idrottshall. Ålder: 2-3 år. Ledare: Två ledare max 12 barn. Kostnad: 450 kronor för 8 gånger. Familjelek Lekfulla rörelser för barn och vuxna tillsammans. Plats: Friskis och svettis, Stockholm. Ålder: 2-6 år. Pris: Gratis för barn om föräldern är medlem. Sommarkort 700 kronor, terminskort 1200 kronor. Barngympa och rörelselekar. Plats: Sagamotion Mariatorget. Ålder: 4-7 år. Pris: 900 kronor för 12x45 minuter. Barndans Lär ut steg och rörelser på ett lekfullt sätt, med varierande musik, sång och ramsor. Plats: Stockholms show och dansskola A P fantasy, Tjurbergsgatan. Ålder: 3-6 år. Pris: 1 050 kronor för 10x45 minuter. Danslek Grundläggande dansträning. Plats: Danshögskolan, Sehlstedtsgatan. Ålder: 4-6 år. Pris: 550 kronor för 12 gånger.
Skrivet av    Gittan m Gemma 02 o Gianna 04

Hakar på¨

istället för att föreslå *s*. Säg till om du hittar nåt lämpligt så kanske de kan gå tillsamman? Det är så tråkigt att följa med på barnaktiviteter utan vuxet sällskap. Är allt bra med er alla? Hoppas. Jag stötte på M för några veckor sen och hörde att lilla N varit sjuk. Hoppas att det gått bra. Är ni hemma? Vill ju se lillla N, ju!
Skrivet av    Kumikameli

Heeejj!!

Tänkte precis skriva ett inlägg till dig och Lina! Vore jättekul att ses, har ju inte sett killarna på år och dar och inte Pelle heller för den delen. Nova är en liten sjukling och just nu har hon urinvägsinfektion men är pigg ändå. Nellie har inte varit det minsta sjuk på över ett år, men imorse fick hon maginfluensa... Micke och jag är båda föräldralediga med var sitt barn i två månader innan han fortsätter att plugga, så det är skönt att vi kan hjälpas åt. Självklart tipsar jag om gympa/dansen när jag har hittat något. Bra tips man får här. Kan vi inte ses vi tre med barnen typ i nästa vecka? Vi åker till Öland nästa helg, antagligen förbi Vimmerby på vägen. Hör av er! Kram Gittan
Skrivet av    GA m Nellie-02 & Nova 050518

Åhh tack för alla tips!

Det är så suveränt med denna sajt, alla är alltid hjälpsamma, tack snälla!
Skrivet av    GA m Nellie-02 & Nova 050518

Gärna för mig

och jag tror att även Lina är hemma. Om inte annat så läser hon ju tydligen nästan allt här (läser innantill *s*), så hon kan väl svara själv. Vi håller på att byta kök mitt i värmen, men jag tar så gärna en paus och överlåter jobbet på maken, för att se på bebisar! Pelle är dösöt! Dock inte så liten längre, han fyller snart ett.
Skrivet av    Kumikameli

Hej!

Och grattis till nytillskottet! Träffas jättegärna nästa vecka, är hemma. Var , Bandängen, eller den stora parken hos er bredvid Konsum? Skulle vara jättekul att få se nellie, har ju inte sett henne sen hon var bebis. Och kul att se dig och lillbebisen också för den delen!!
Skrivet av    Lina (teodor-02, pelle-04)

Artiklar från Familjeliv