Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Gör era barn konstiga saker??

Skrivet av Gabrielle med Victoria 17 månader
Här är en liten utfrågning om knäppa grejer. Victoria har börjat med ngt som iaf jag tycker känns udda. Hon slår sig själv i huvudet, mest i pannan. Inte så att hon sitter och "tokgungar" men klart och tydligt slår hon sig själv med både öppen och knuten hand.

Ibland bara så och ofta när hon blir arg.

Fler "konstiga" barn eller ska jag förbereda mig på BUP samtal till hösten??

Fasiken att det ska vara så oootroligt lätt att bli orolig.
Svar på tråden: Gör era barn konstiga saker??

glöm bup

Jacob slår sig också, ofta när han är arg. På sistone ofta med sin hammare som hör till hans bolleksak. Glöm bup. Kom ihåg att du är världens bästa mamma och har världens mest normala barn. Punkt. Kram.
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121 *på besök igen*

samma här :)

Här har du en till som slår sig själv i huvudet, drar sig själv i det lilla hår hon har och stampar med fötterna och slänger sig raklång på golvet och gråter när saker inte går hennes väg :-D En riktig drama queen alltså. Jag tror att jag ska ställa henne på kölista till dramaten ;-). å andra sidan så dansar hon och gör piruetter när hon blir glad, och den lilla dansen uppväger alla dramatiska utbrott bigtime.
Skrivet av    lisa+loke+freja

fel nick*imt*

.
Skrivet av    Fanny m Jacob 040121

*s*

här har vi en till dramaqueen! Tittar upp på en med sina stora ögon, darrar lite lätt med underläppen och drar sedan av världens illvrål samtidigt som han springer iväg med armarna vevandes i luften. Oftast så avslutar han sin färd i badrummet eller vardagsrummet (varsin ända av huset) där han kastar sig över en fåtölj eller toalettstolen. Dramatiskt värre... ;)
Skrivet av    Millan m. LMN

adrian står på huvudet

när han blir arg. Det ser helfestligt ut men vi försöker låta bli att fnissa, alltså han står med baken i vädret och huvudet och fötter i golvet och är arg som ett bi :-) Han hade också en period när han slog sig själv i huvudet men det börjar bli ganska länge sen. Helt normalt tror jag! :-) *kram*
Skrivet av    styrox.de

Min Victoria

slänger sig på marken och när hon är som argast kör hon ner ansiktet i backen...tänk hur mysigt det känns när lillan dunkar tänderna så det slår gnistor i ett stengolv i Farsta Centrum *suckar*. Så de finns fler med knäppa idéer dessvärre. Kram Petra
Skrivet av    Solblomman

Albin

stampar i golvet när han blir arg. Det ser ut som att han springer på stället ;) Ibland kastar han sig ner på marken och bankar huvudet och fötterna i golvet. Tror inte att du behöver kontakta BUP, tror att det har med åldern och frustrationen över att inte kunna göra sig förstådd. När talet väl kommer så kommer de nog att sluta upp med dessa tokigheter. *kram*
Skrivet av    Tira

Söta du..

du var först med att svara den dagen jag var sååå himla nojjig och ditt svar lugnade mig verkligen. Så slapp jag öda tid på att skriva inlägg på autismsnacket.. Kram!
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 17 månader

Tack snälla ni för era svar!

Bankandet i huvudet verkar i stort sett vara över och har bytts mot följande.. ungen sitter och nyper sig själv på insidan av låret. hårt tills det gör ont och så kommer det ett \"aaajjjjjjj\" och så på igen.
Skrivet av    Gabrielle med Victoria 17 månader

Artiklar från Familjeliv