Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min 7-årige son-naturist hemma..

Skrivet av Lisa
Min son vill aldrig ha kläder på sig hemma..han hatar kalsonger. När vi går ut har han inga problem att ta på sig. Min dotter har aldrig haft dessa problem. Vi är inga naturister...Är detta normalt??
Svar på tråden: Min 7-årige son-naturist hemma..

Min...

3-åriga tjej är alltid naken hemma! Inget kan få henna att behålla kläderna på oh så har det alltid varit... Hon hjälpr 1-åringen oxå, så jag har två naturister här hemma! :)
Skrivet av    Venus

Han kanske är varmare av sig helt enkelt

En del barn är ju som små element och jag kan tänka mig att det är skönt att slänga av sig kläderna då. :-)
Skrivet av    ulmerkott

Ja,det stämmer faktiskt...

Han är varmare än jag och min dotter. Samma med min man, han är oxå alltid varm. Både min man och min son sover nakna medan jag gärna vill ha något på mig, detsamma gäller min dotter..konstigt, det har jag inte tänkt på... KUL! :O)
Skrivet av    Lisa

Normalt och normalt

det som anses normalt av dig kanske inte är det för mig, osv. Tycker du inte om att han går omkring naken, tycker jag att du skall sätta en gräns för honom, och kräva att han har på sig något. DEt är ju du, som är förälder, som måste sätta gränser och bestämma hur ni skall ha det hemma.
Skrivet av    Protan

Varför inte?

Min 9-åring går ofta naken hemma. 8-åringen har alltid kalsonger på sig. Jag kan lova att båda är högst normala och när de har kompisar här har båda kläder...
Skrivet av    bettis

Min 4-aring

gar mer an garna naken har hemma. Maken havdar att han har arvt det fran sin mor... ;-)
Skrivet av    Hermelinen

Artiklar från Familjeliv