Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

oj oj oj

Skrivet av Orolig, vill vara lite anonym en stund
jag går och misstänker att jag är gravid igen har gått drygt en vecka över men har ännu inte vågat kolla! Har redan fyra barn och jag vet att min man är med än nöjd med dom men jag tror aldrig att jag skulle kunna göra abort för det. Jag vet att det är bara att fixa ett test så vet jag men det känns som jag redan vet att det är + det jag känner mest oro för att jag tycker att vi börjar bli gamla! Jag blir 40 i nov och min man är 46, våra barn år 2, 4, 6, och 9 år så vi var ju redan "gamla" när fyran kom!
Kommer inte mensen innan måndag skall jag köpa ett test lovar!
Är det någon anna här som är eller har varit i samma sits? Hur blev det för er?
Svar på tråden: oj oj oj

äh, ålder...

Det e väl ingen ålder på en trähäst.
Skrivet av    angel no 1

Är det för gammalt?

Då borde jag och min man lägga av med alla våra IVF nu. Vi är ju lika gamla som ni... Jag tycker att er egen ålder är det sista ni ska bekymra er för, utan bara glädjas åt att ni har lyckats bli gravida, om än oplanerat! Kram och Lycka till!
Skrivet av    Tillfällig besökare

tack snälla det värmer...

vet inte varför jag känner så många av mina vänner har fått barn väldigt tidigt och har nu när dom är 40 myndiga barn så jag får höra det ofta att nu är man så gammal så man inte kan få mer barn det är att vänta på barnbarn... Jag får \"gå en kurs att inte bry mig om så mycket om vad andra säger och tycker\" jag kan bara tänka mig komentarerna om jag skulle komma med nyheten att vi väntar en femma ja ja får ta en dag i taget känns skönt att ha er på denna sidan att stötta sig mot! Jag lovar att höra av mig hur det går! Kram
Skrivet av    Orolig, vill vara lite anonym en stund

Hejsan

Jag har fyra barn precis som dig. Tre av barnen är stora 20, 16 och 13 men sen har jag lilleman som är 11 månader. Jag är själv 44 år. Vill gärna ha en till och försöker tappert men det har inte varit så lätt. Hade jag varit som dig hade jag självklart behållt barnet. Men nu är jag inte dig. När det gäller din ålder så är det säkert inga problem. Du har ju varit gravid för inte så länge sedan och det gick väl bra. Hade själv inga som helst problem varken att blir gravid under graviditeten eller under själva förlossningen. Men nu har det varit svårare att bli gravid. Tror dock att det beror på att jag fortfarande ammar samt naturligtvis åldern också. Du kan väl höra av dig och berätta hur det går.Lycka till
Skrivet av    summa

Tack, ja jag lpvar...IMT

\"
Skrivet av    orolig

Ålder....

är bara en siffra på ett papper och ett sätt för oss människor att försöka hålla ordning på hur lång tid som gått. Säger ju inget om individens förutsättningar. Är man frisk och pigg i övrigt, och känner att man har tid och ork, så finns ju inga hinder. Jag har ju fått barn vid både \"ung\" och \"gammal\" ålder så det är ju inte riktigt i samma sits. Men våra tre yngsta är i samma ålder som dina tre yngsta och nog känner jag att det kommer att bli bra :o) Kram på dej och hoppas allt blir till det bästa för er! :o)
Skrivet av    mamma5 bf17/2

Artiklar från Familjeliv