Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tegretol?

Skrivet av J
Någo här som äter tegretol? Vad får ni för biverkningear?
Svar på tråden: Tegretol?

ergenyl

äter jag, inga biverkningar
Skrivet av    anna bf 6/9

Ja, jag äter Tegretol

Den enda biverkning jag märker av är att jag blir lätt torr i munnen. Har inga andra biverkningar. Men hade massor i början. Om det är något du vill veta så fråga på. Så ska jag försöka svara så gott jag kan.
Skrivet av    Anna-Maria m. Anton & Victor

Hej

Hur stor dos äter du? Vågar du dricka alkohol?
Skrivet av    J

Hej!

Jag äter 2*1 tablett. Tabletterna är på 200 mg. Ja, jag dricker alkohol men med måtta. För nykterist kommer jag aldrig att bli. Visst händer det att jag blir berusad med det är kanske en gång i halvåret. Sedan kanske jag tar ett glas vin till maten eller så någon gång. Vad har du för dos? Har du nyss börjat med Tegretol?
Skrivet av    Anna-Maria m. Anton & Victor

Hej

Jag äter 3 * i tablett 200mg men innan jag blev gravid åt jag bara en tablett. Jag fick ju en känning i mån 9 så jag ökadet till 2 då, sen efter födslen blev jag lite konstig igen då ökade jag och tog en till, då en på morgonen, så nu tar jag två på kväll och en på morgon:) Får du några anfall, jag ha inte haft på 14 år eller så. Men som sagt i slutet på grav kände jag \"något\". Tack
Skrivet av    Jen

Hej Jen!

Nej, jag har inte haft något anfall eller någon känning på 9 år. Utan jag mår jättebra. Kram
Skrivet av    Anna-Maria m. Anton & Victor

jag äter det:-)

jag har ätit Tegretol Retard sen 2000 skulle jag tro. Biverkningar som jag märkt: Gick upp mycket i vikt när jag började äta dom, konstant trött, ser konstigt, svårt att förklara inte dubbelt, inte suddigt men annorlunda haha. Det är väl dom biverkninga som jag vet att jag fått.
Skrivet av    babalas

Sonen äter det...

jag märkte av biverkningar innan dosen var rätt inställd (tillräckligt hög) såsom extrem trötthet. Nu vet inte jag om han har fler biverkningar, men han har väldigt svårt att sitta stilla och inte störa i skolan. Om det har med medicinen att göra, eller hans personlighet - kan jag inte säga ännu. Vi ska sluta med medicinen snart (om ingen kramp kommer vill säga). Då har han ätit den i 2 år. Jag hoppas att det är medicinen. Det jag har märkt annars är att OM (jo, det händer faktiskt) vi missat medicinen, så blir han kolossalt ur balans.
Skrivet av    Inki

Artiklar från Familjeliv