Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur länge har ni försökt?

Skrivet av summa
Har själv försökt i ca 8 månader. Att bli med barn alltså. Hur länge försökte ni innan resultat. Det tar ju längre tid när man är äldre. Jag är 44 år.
Svar på tråden: Hur länge har ni försökt?

När

jag var 42 år så blev jag gravid efter 4 månaders halvhjärtade försök. Men det blev missfall (barnet skulle varit drygt 2 år nu). Sedan har det inte blivit mer och då har det gått 2½ år, drygt, med halvhjärtade försök varje månad. Nu är det nog för sent. Fyller 46 i år men har inga klimakteriesymptom alls än. Blev gravid på första försöket som ung.
Skrivet av    Dino1

16 månader

Vi började när jag var 40 och det tog drygt ett år. Men då tror jag jag hade några väldigt tidiga missfall, mensen var försenad ca 14 dagar några gånger. Vi fick barn i januari 2003. Sen fick jag ett konstaterat missfall i januari 2004. Nu är jag i v 32. Öh, vad blir det? Det tar tid helt enkelt. Se det mer som en lotterivinst om ni lyckas. Det kan det absolut göra men det är inget man kan ta för givet. Lycka till
Skrivet av    Madonna

Inte så lång tid

Trodde det skulle ta längre tid iom att jag fortfarande ammade (bara på kvällen iofs). Det tog två försök=2 månader att bli gravid denna gång. Detta blir 6:e barnet och jag är 43 snart.
Skrivet av    mamma5 bf17/2

kul

då finns det hopp för mig
Skrivet av    summa

wow vad häftigt!

väntar ditt 6:e, jag ligger i och för sig inte så långt efter jag väntar vårt 5:e och fyller 40 iår. men våndas inför att berätta för vänner och familj dom tyckte jag var galen redan efter trean jag vet att man inte skall bry sig men jag kan inte låta bli att bli ledsen när alla komentarer haglar. som är det inte dags att sterilisera sig nu, nu får du allt vänta på barnbarnen, nu skall ni väl ändå inte ha fler etc
Skrivet av    mamma5

flåt jag slant!

det var inte alls meningen att ta ditt nicknamn jag brukar kalla mig för lilla my här på nätet.
Skrivet av    lilla my

Kul med fler

äldre storfamiljsmammor Själv har jag fött 6 barn men en är en ängel. Sjätte barnet föddes i okt-04 och då var jag 38.
Skrivet av    Angelina 66

försökte inte alls

lilla bebben är ett \"misstag\" =) men ett trevligt sådant.
Skrivet av    oja39

Artiklar från Familjeliv