Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag har ett hål i mitt hjärta

Skrivet av saknar en bit
Igår fick jag veta att mitt livs störstsa passion tagit livet av sig. Vi har inte setts på några år, tappade kontakten, men jag tänkte på honom nästan varenda dag ändå och bara "visste" att vi skulle ses igen. Nu finns han inte längre. Jag fick inte tummen ur och ringde och det gjorde inte han heller. Han fick en stor del av m itt hjärta när jag var yngre och nu har han tagit den biten med sig. Aldirg är ett hemskt konstigt ord nu. Hur ska jag förstå? Och hur mår jag då?
Svar på tråden: Jag har ett hål i mitt hjärta

varför?

Ledsen att höra att din vän tog livet av sig. Det känns så fel att man tycker livet är så illa att man vill göra slut på det. Jag tror aldrig att man riktigt kan förstå en annan människa fullt ut. Man kommer alltid att undra varför?Kram
Skrivet av    Linda

Hur menar du?

Varför han tog livet av sig? Det har jag mina aningar om men vill inte fläka ut här. Visst är det tragiskt att det ska gå så långt att man ger upp, i synnerhet som jag inte håller med honom om anledningarna. Det är starkt och förvirrande och väldigt väldigt jobbigt.
Skrivet av    saknar en bit

Nej,

jag menar bara varför gick det inte att rädda honom. Tråkigt att han gav upp menar jag.
Skrivet av    Linda

För att de

som fanns i närheten inte förstod, inte såg. Det har alltid varit så. :(
Skrivet av    saknar en bit

Han har tagit en bit av ditt härta med sig...

...men glöm inte att du har en bit av hans. *varm kram*
Skrivet av    Louise med William f. 040213

Nu tjuter jag...

Ja, kanske har jag en bit av hans hjärta kvar också, om han nu lämnade den efter sig. Begravningen har varit och den var så himla fin, så himla HAN. Skittufft men jättefint.
Skrivet av    saknar en bit

Artiklar från Familjeliv