Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Problem med bihålorna

Skrivet av Maylin
Jag brukar titt som tätt ha ont i höger bihåla ovanför ögat. Har inte varit till doktor, för de ger ändå bara pencillin. Nu är det tillbaka igen och jag har precis börjat sommarjobba. Har även allergi mot gräspollen som har härjat ett tag nu. Igår var mitt högeröga rött och lite svullet då jag vaknade. Vet inte om det beror på allergin eller bihålan. Var nämligen kvällen innan på en långpromenad förbi en stor gräsäng. Hade väl glömt att ta min allergitablett den morgonen.
Det luktar lite var i näsan och det känns som ett tryck i bihålan. Och som att det är något där som vill ut.
Har ni bra tips på hur man botar detta utan läkare.
Svar på tråden: Problem med bihålorna

Nässkölj

fast det är väl i första hand förebyggande. Finns att köpa i govinda-butiker (hare krishna). Man blandar en koksaltlösning och sköljer igenom näsan helt - dagligen. Då blir man sällan förkyld. Annars är det väl apotekets avsvällande nässprej i 7 dagar...
Skrivet av    tårtmamman

Nu för tiden...

kan man faktiskt köpa näsdusch på Apoteket. Den är jättebra och består av enbart koksaltlösning. På så sätt slipper man blanda och grejja själv- utan allt är fixt och färdigt i en flaska :o)
Skrivet av    LoLA

Sinova!

Finns på apoteket och i hälsokosten. Löser upp \"det som vill ut\". Nässköljare finns också i bl a hälsokosten. Det är kanon som sagt. Men Sinova tycker jag är jättebra mot bihålorna. Lycka till!
Skrivet av    Viktoria m Filippa och Emilia

Artiklar från Familjeliv