Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det kan vara två!!

Skrivet av Sanna
Hej,
Har inte varit inne på ett tag oj vad många vi är nu
vad roligt JÄTTE GRATTIS till alla!!

Var precis på inskrivning hos bm och fick träffa läkaren eftersom jag haft väldig väldig växtvärk eller ont pga av något annat i ca en vecka. Vet fortfarande inte varför men allt såg bra ut...

Han(läkaren) tror att det kan vara två där inne, den ena syntes klart och tydligt och den andra gömde sig så det enda som syntes var gulsäcken... Ska dit igen om två veckor för då är de så stora att dom inte kan gömma sig.

Oj vad med tankar som går runt just nu...
Jag är jätte glad samtidigt så är det här verkligen inte något som jag någonsin önskat mig, ett barn i taget känns tillräkligt....
Ska sätta mig med några kakor och saft och lugna ned mig lite. Det var underbart att få se det lilla hjärtat i alla fall -har varit orolig eftersom jag haft så ont.
Svar på tråden: Det kan vara två!!

Iiiiih!

Vad spännande! :-) Ser fram emot en rapport från dig om två veckor när du varit där igen. Kram!
Skrivet av    Solrosen & Filip

Åhå!

Hoppas det visar sig vara två! Grattis! Har själv tvillingar:)
Skrivet av    Mli

Åhhhh!

Guuud vad spännande, lycka till!
Skrivet av    Alven

=0)

Spännande. Förstår att det kommer som en liten \"chock\" eftersom man alltid \"antar\" att det är två ;) Antar att du längtar tills om 2 veckor. Massor av kramisar och GRATTIS!
Skrivet av    Gloria m 3

Vad spännande

Jag förstår att det är en omtumlande upptäckt!
Skrivet av    Helena m Ellen&Emil

då kanske

jag kan få fråga dig lite frågor om det visar sig vara två. Det här är en ny värld för mig.... Läkaren verkade rätt säker på att det var två och jag tror att det var mest för min skull som jag ska tilllbaka om två veckor för ett definitivt besked.... Jag är lite känslomässigt kluven, kul på ett sätt mycket jobbigt på ett annat..... Underbart att vara gravid men samtidigt mer att oroa sig över om det är två..... Tja ska försöka att inte tänka så mycket innan jag varit där igen. Vår semester har precis börjat och vi åker bort i morgon.
Skrivet av    Sanna

Nämen!!!

Gud va häftigt! Kanske en tvillingmamma här i gruppen alltså. En kompis till mig fick tvillingar för en vecka sedan och de är alldeles ljuvliga. Hon säger dock att det tar lite tid att vänja sig vid att ha två småttingar samtidigt men att det är jättehärligt. Superspännande!!
Skrivet av    Eowyn

Dubbelt grattis

ja då säger jag grattis x 2 idag då!! Måste kännas pirrigt, men härligt också. Hoppas det ser bra ut för båda två om några veckor då.
Skrivet av    Lilla Smurfan

Vad roligt!

Dubbel utdelning på en graviditet! Inte illa! :)
Skrivet av    Smilla m Celia + bebis i magen

wow

vad häftigt, så spännande. Väntar på besked om två veckor då! kram
Skrivet av    feja v 8

Artiklar från Familjeliv