Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vattenavgång?

Skrivet av K-tvilling V.36+1
I måndags morse var jag bombsäker på att vattnet gick,var i v.35+6.Vi åkte in till förlossningen men där konstaterade de att det inte var vattnet eller att det kan ha varit första hinnsäcken på Tv.1 som gott. Den dagen var helkonstig ont i epigastret(runt BH bandet) hela dagen sen dagen där på allting som vanligt igen likaså idag, någon som känner igen sig?
MVH K-tvilling
Svar på tråden: Vattenavgång?

ingen aning

om vad det kan ha varit, men jag tror att du får dina bebbar snart iaf. är det planerat vanl förlossning? första hinnsäcken på ettan? men då ver det ju vatten som kom eller vad menar de då? Lycka till.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Det

är bara en teori. Enligt Dr. så fanns det inget spår efter fostervatten det var en mystisk dag Pärlorna spelar oss ett spratt så här på sluttampen. Jag hade nyss kissat så det som kom hemma tror jag inte var urin, jag låg ner & det bubblade till i magen på Tv.1 sida sedan kom det en jätte pöl. Så vi får vänta, men man undrar ju över sitt eget omdömme. K-tvilling
Skrivet av    K-tvilling V.36+1

Det kan ju

mycket väl ha varit första hinnsäcken. Och så långt gången som du är nu så kan det hända nåt när som helst. Ska hålla tummarna för dig!
Skrivet av    Marie-72

Artiklar från Familjeliv