Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej!

Skrivet av H 10+5
Jag är en mamma som börjar komma ur chocken : ) att jag väntar tvillingar! Jag har en dotter som blir 3 i nov. och vi tyckte att det var dags med ett syskon och vips har vi 2 st på gång. ; ) Det var lite om mej!

Svar på tråden: Hej!

Hej!

Jag är 11+2 idag så då väntar du och jag nästan samtidigt. Kul!! Första barnen för mig&sambon, och vi fick se att det var två för fyra veckor sen nu så vi börjar landa nu. Hur länge har ni vetat?
Skrivet av    AnnaPanna bf 14/2x2

Hej och välkommen!

Ja, det kan vara lite av en chock att upptäcka att det är två liv i magen. Gissa om vi blev förvånade, vi skulle ju inte ha flera barn alls vi *ler*
Skrivet av    Marie-72

Fick....

Jag är 10+6 och bf 18/02/06. Vi har nästan vetat om det i 4 veckor. Så visst har man börjat att landa. Alla som man berättar det för tycker det är roligt och lite speciellt men del börjar direkt om hur jobbigt och svårt det kommer att bli. Men då blir i alla fall jag ännu envisare att det här fixar vi.
Skrivet av    H 10+5

Hej!!

Dubbel grattis till tvilling graviditeten,hoppas att allt går bra.Vi fick tvillingar i mars En son (William) och en dotter (Matilda).Vi har en son som blev 3 år i Januari (Valdemar) så det blev 3 år och 2 mån mellan våra. Men på nåt vis går det även om det kan vara jobbigt,det måste ju gå. Lycka till ialla fall.
Skrivet av    Maria m 3 barn

Äh..

det är klart att det går! Går bra till och med. Värre saker kan ju hända :) Jag tycker att det är lite roligt att det inte är som för alla andra. Hänger du nåt i ankomst 2006/02? Vi är nog 5-6 stycken därinne med tvillingar i magen...
Skrivet av    AnnaPanna bf 14/2x2

Grattis!

Du har gott om tid att vänja dig vid tanken på att det är två då! Du har en speciell graviditet framför dig, känn dig utvald! Kram
Skrivet av    Indra

Stort grattis!

Å lycka till med allt! Det är så mysigt med tvillingar. Våra pojkar är precis en månad nu. Full rulle här hemma kan jag lova! Men just nu ligger de och snusar tätt intill varandra i sin spjälsäng. Så sött! :o) Ta hand om dig o magen nu.
Skrivet av    Snowflake med två pojkar 050701

Tack!

Tack för ert varma välkommande! Jag börjar att känna mej lugn.Är det ngn här som är med i tvillingklubben? Tänkte köpa en del böcker om tvillingar etc som de säljer i klubben. Har ni läst några bra böcker och i så fall vilka?
Skrivet av    H

Grattis

Till de två i magen! Vi har två barn och tyckte det var kul med en trea, och så får vi fyra barn istället.
Skrivet av    Charlotte med trean och fyran i magen

Hej, och välkommen!

chocken kommer nog aldrig att lämna helt och hållet, tror jag. I dag - 6mnd och 4veckor senare - så måste jag stanna upp minst en gång om dagen och övertyga mig själv om att jag faktiskt inte drömmer.
Skrivet av    Marie-72

Ha, ha, ha!!!

ser nu att jag redan hälsat dig velkommen! Så kan det bli när man är på semester och är lite dygnvilse.
Skrivet av    Marie-72

Välkommen!

Jag fick själv en chock när jag gjorde UL i v 12 och fick se 2 små bebisar på skärmen!! Denna graviditeten var dessutom oplanerad. Men nu känns det bara roligt att få tvillingar och bli storfamilj!
Skrivet av    Myralo m nr 3 & 4 Bf 20/12

Artiklar från Familjeliv