Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första gången

Skrivet av Snart oktober
Hej hej!
Tro detta e första gången ja skriver härinne men ja brukar kolla dagligen eftersom ja snart e en ung förälder (e 20 år å ska ha i oktober) =)

Nu e de så att ja undrar om ja e den enda som e, i stora drag, ganska skraj inför de som ska komma....dels förlossningen å sen dels för de som komma sen!!
Tycker alla verkar va bara glada å lyckliga å inte alls stressade över de som ja, missförstå mig inte...klart ja åxå e glad å tycker de ska bli roligt, men e ändå nervös över hur allt ska gå!!

Tänk om ja inte klarar de eller om ja bli en hemsk mamma osv....
E ja den enda me såna tankar??
Tacksam för svar.....
Svar på tråden: Första gången

Du är garanterat inte ensam

och det ska man väl inte påstå att alla kvinnor föds till bra mammor MEN de absolut flesta känner rent instinktivt vad bebisen vill, hur man ska hålla, gunga, när man ska mata osv osv. Jag var ganska lugn innan iofs men förvånades över hur \"lätt\" det ändå var =) Resten av livet stannat ju lixom upp. Du behöver inte tänka på att gå till jobbet tex utan kan koncentrera dig helt på den lill*, och det underlättar ju... Försök att inte läsa för mkt elelr lyssna för mkt på andra för alla är så olika. Känn efetr i din egen kropp istället vad som känns rätt, för det är det oftast! Lycka till!
Skrivet av    Jag m bebis*031215+bf2/1 (23år)

Artiklar från Familjeliv