Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Biomamman mailar halvnakna foton...

Skrivet av svartsjuk eller resonlig?
...på sig själv tillsammans med styvbarnet till min & min mans gemensamma mailadress. Bakgrund: Min man och hans X har varit separerade i 4 år och jag har varit i bilden de 3 senaste åren. Han/Jag avskyr denna bio eftersom hon är konstaterat sjuk i huvudet och har inte gjort annat än förstört för oss och för deras barn. Nu senast har de flyttat utomlands sedan 3 månader och vi saknar barnet jättemycket, även om distansen till mamman är skön på ett vis.

Igår kom chocken: fick ett långt mail med massor av foton på styvbarnet inkl. foton från deras badrum med bion sittandes bredvid barnet och kramas och visar halva brösten och mera...

Min fråga är nu: Är det normalt? Jag tog ytterst illa vid mig och slängde hela mailet i någon attack av svartsjuka antar jag så att inte mannen skulle se det. Har inte sagt ett ord till honom. Vet inte varför men det tar emot något oerhört. Snälla ni kloka, ge mig råd!!! Hur ska man tänka? Är det acceptabelt? Vad kommer i nästa brev? JAg vill överhuvudtaget inte se människan, inte ens hennes skor, men ännu mindre hennes bröst!!! Jag vet varken in eller ut! Har inte svarat på hennes mail heller! Suckar!!!! Det känns jävligt jobbigt och gnager i min hjärna och hjärta!
Svar på tråden: Biomamman mailar halvnakna foton...

Låter inte alls normalt....

jag skulle inte vilja ha ett mailfrån dotterns mamma där hon visar upp sig halvnaken (det skulle hon i o f s aldrig göra heller men det är en annan sak). Låter som om HON inte har släppt greppet hel om Din man....
Skrivet av    Desperado

Svartsjuka eller inte...

Man skickar inte halvnakna kort. Dessutom var det väl bilder på barnet som var själva tanken med mailet, eller? Skriv tillbaka och säg att du inte accepterar såna kort och att ni enbart är intresserade av kort på barnet. Dessutom tycker jag det är lågt av mamman att skicka halvnakna bilder på sig själv. Jag tror säkert hon är mer än väl medveten om din reaktion. Ang att du rederade mailet. Det är ok, men du bör nog tala om det för din sambo. Taskigt om han får reda på det av någon annan, typ exet nästa gång hon mailar. Kram på dig ;-)
Skrivet av    Emma

Glad skulle jag väl inte blivit direkt

men sen är ju frågan vad man menar med halvnaket. Bikini/baddräkt/djup urringning kan nog uppfattas halvnaket men... JAG skulle nog bara ruskat på huvudet och konstaterat att människan inte var blyg i varje fall sen hade jag raskt skapat en egen mapp för dessa bilder som ss kunde kika på vid behov. Vissa människor verkar helt enkeltvara så fjärran från verkligehten så man inte ens ids bli arg :-) Du kanske skulle kontra med ett tjusigt foto på dig i bikini med ss *ler* (litet skämt)
Skrivet av    marib

Tycker inte att du har

rätten att slänga det korten om det nu är som du säger att hon sitter halvnaken med sin barn!! Vet inte ens hur gammal barnen är, för jag kan ju med sitta i ett badkar med min lilla unge o ta kort, men inte skicka mig naken med ett halvt bröst synligt o skicka det till mitt ex. Vet inte om du förstår det jag riktigt menar, men jag skulle vilja veta ifall mitt ex sitter naken i karet med min 8 åring eller äldre unge. Sen att det är provokation,,,,jaaa o givetvis. Men din skyldighet är att visa det för din man, för det är hans barn och hans beslut hur vidare han väljer att tolka det. Så att du mår illa och tar illa vid dig och inte vill se heller eller höra henne spelar ju ingen roll här. Barnen har en pappa och det är din man och tyvärr har du valt en man som innan hade en annan familj och han måste får värna om sina barn vare sig du tycker om det eller inte
Skrivet av    Zara

nej

jag vet verkligen inte alls vad hon menar med detta kort! det var också DET ENDA kort där hon var med... hon vaqr alltså INTE med i bilen, i vardagsrummet eller i trädgården - normala miljöer. men på ETT ENDA kort skulle hon vara med och detta i badrummet NAKEN i badkaret. kul va? j-vla människa är det enda jag tänker. hon är patetisk! tack för svar!
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

tack för svar

men jag tror ej jag tänker maila henne tebax och ge henne någon slags bekräftan (uppmuntran?) eller skadegjäldje som hon nog skulle få om hon fattar att jag stört mig. jag tänker ej svara alls. men får jag nåt mer så vete fan vad jag gör! jävligt jobbigt! vet inte om jag vill snacka om det. kanske vid tillfälle men tiden går ju också. dessutom försvann 5 andra kort på bara barnet. suuuuck
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

halvnaket å halvnaket...

hon VAR naken men man såg ju inte *nedanvåningen* och \"bara\" halva brösten. barnet satt bredvid. hon smilade snyggt in i kameran och var helt blöt och oljig - wetlook typ. fy fan, jag störde mig verkligen fast jag önskat att det runnit av mig som vatten. hon måste ju ha en skruv lös, men det visste jag eg redan. tack för att du tog dig tid att svara. jag kan inte kontra med något foto tyvärr, hon har \"stulit\" barnet utomlands. vet inte ens när vi ses igen! avskyr henne, och det vet hon om!
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

vet inte

om jag fattade ditt inlägg? tycker du att det var fel av mig att slänga mailet? ja, kanske det. jag försvarar inte handlingen, men jag förstår mig själv. det var en omedelbar reaktion, jag blev så illamående och chockad. vill inte att min man ska se sitt X naken och blöt så är det bara - om jag kan slippa. spelar det så mkt roll? ngr foton? vi har tusen miljoner foton på styvbarnet och han bryr sig inte ens om foton, mannen min. jag et inte hur ett halvporr foto på hans x har med hans \"värnande\" om sina barn att göra? mitt styvbarn är 5år förresten. jag badar också naken med styvbarnet men vem fan skickar bilder på sånt till sina x eller så, som är normalt funtade? biomamman är en sån idiothäxa att jag inte orkar börja förklara, men så är det. hon gjorde detta uteslutande för att jävlas, det har jag på känn. på samma foton insåg jag att hon gjort hål i öronen på styvbarnet, antagligen det också bara för att jävlas för en bild var nästan bara ett öra. Hon vet att min man är emot det på små barn under 12-13 år typ. bitch är allt jag kan säga. bara för att de är utomlands och hon känner fria tyglar.
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

Fast din man

har väl sett henne naken i hans tidigare liv, så jag förstår egentligen inte vad du menar att hon vill uppnå med att skicka det som nakenbild. Kanske hon inte alls ville djävlas utan bara inte tänkte sig för? Nu menar jag itne att vara taskig mot dig utan mer påsvisa att det kanske inte var så illa menat som du kände det. Annars tycker jag nog att marib har en poäng och jag skulle nog reagera som henne och tycka att det var fånigt.
Skrivet av    T

Fast pappan...

har väl sett henne naken i hans tidigare liv, så jag förstår egentligen inte vad du menar att hon vill uppnå med att skicka det som nakenbild. Kanske hon inte alls ville djävlas utan bara inte tänkte sig för? Nu menar jag itne att vara taskig mot dig utan mer påsvisa att det kanske inte var så illa menat som du kände det. Annars tycker jag nog att marib har en poäng och jag skulle nog reagera som henne och tycka att det var fånigt.
Skrivet av    T

Men gud vad konstigt

först kom inte det första inlägget med fast jag uppdaterade flera gånger så då skickade jag det igen och ändrade lite på rubriken och då kom båda med. Ja förlåt i alla fall för det var inte meningen.
Skrivet av    T

Ja sjuka

människor finns det... Min mans ex öppnade dörren spritt språngande naken när han skulle lämna deras gemensamma dotter efter umgänge. Jag satt kvar i bilen och han berättade att hon öppnat naken...det var i början på hans och min relation...(jag var inte orsak till brytningen). Han sade till henne...vad står du där för..gå in och klä på dig.. Rubbat av henne tycker jag...
Skrivet av    Bonusmamma2

Ja bäst är väl att bara låtsats

som luft, för om det är uppmärtksamhet det pockar på så försvinner ju halva njutningen när ingen reagerar
Skrivet av    A

Vem var mailet till?

Var det inte ett mail till din man från hans barn (genom bion)? Även om ni har gemensam mailadress så ska du väl inte öppna hans post? Och SLÄNGA den?? Och även om det var till er båda och du hade rätt att öppna det, så hade ju han faktiskt rätt att få ta del av ett brev från sitt barn. Bion må skicka helnakna foton, hade min sambo slängt ett brev från mina barn så hade jag blivit vansinnig. Jag tycker inte att du ska öppna brev från bion i fortsättningen om du reagerar på det här viset. Skaffa egen mailadress eller låt mailen från henne förbli oöppnade.
Skrivet av    Eva E

ursäkta mej

men det var ett mail till vår gemensamma adress men mest min å mailet var tomt förutom foton från bion å det var knappast från barnet som bara e 5år och aldrig har suttit vid en dator. hon skickade bara störbilder för att reta min man och jag berättade faktiskt allt nu ikväll för min man som sa att han inte ens ville se mailet utan bad mig gå och kasta det. Redan gjort, sa jag och då sa han att det var bra gjort och att han ska se till att idioten inte skickar fler idiotmail till oss.
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

tydligen

har fler människor idiotbiosar som bara vill ha uppmärksamhet genom sjuka saker. ska man skratta eller gråta? jag har bestämt mig för att bara skita i henne och hennes idioti... hoppas du har lyckats klara dig ifrån fler otrevliga överraskningar efter den episoden...
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

Jaha?

Hur har det vara _mest din mailadress_ om det är er gemensamma mailadress - som du uppgav först? Det är väl den mailadress som din man har uppgett till sitt ex, det är väl därför hon skickar mail dit? Har han någon egen mailadress så kan han väl ge den till sitt ex, så kan hon skicka mail dit så slipper du se dem. Jag tycker i alla fall att det är helknäppt av bonusföräldern att kasta ett mail från barnets bioförälder till den andre föräldern. Så gör man inte.
Skrivet av    Eva E

Vi har faktiskt oxå...

en mailadress om är mest min, men ändå våran! Min sambo har en mailadress på jobbet. Men den kommer han ju inte åt hemifrån eller på semester. Så han uppger min mailadress till folk när det inte gäller jobbsaker... eller om det gäller oss båda. Så man kan ju säga att den är våran... fastän att den alltid varit min, sen långt innan vi träffades! Annars så håller jag med dig litegrann. Tycker inte att det är ok att slänga nåt innan man berättat för den andra (varesig det är till den personen eller båda). Fast att läsa det är helt ok anser jag. Har man en gemensam... så måste ju båda liksom ha okejat att det inte är några hemlisar eller konstigheter där. Men jag skulle blivit arg om min sambo raderat halvnakna kort från nåt gammal ex eller så... Skulle nog ändå velat se för att bedöma allvaret i det hela... eller om det var på skämt... eller vad det nu var. Men vi är ju alla olika! Å tur är väl det! Hennes sambo hade ju inte brytt sig och ville inte alls kika på bilderna... Jag är alldeles för nyfiken och skulle absolut ha velat se dom bara för att ha sett dom!
Skrivet av    Flubber

Hmmm

Jag har bott på den här gatuadressen längre än min sambo, eftersom han flyttade in hos mig och barnen. Betyder det att vår gemensamma adress är mer min än hans? Eller att jag har rätt att öppna post som helt tydligt är till honom, bara för att vi har gemensam adress?? Jag kanske t o m kan slänga hans post innan han har läst den, bara pga att vi har gemensam gatuadress? Det låter ju helt sjukt om man tänker i termer av fysisk adress och det är ju lika konstigt även om det handlar om en gemensam elektronisk adress. Jag skulle som sagt bli vansinnig om min sambo på eget bevåg bestämde sig för att kasta kort, brev mm som kom från mitt barn innan jag hade sett det. Skulle se det som att han gick in och censurerade och bestämde vad jag fick och vad jag inte fick läsa. Det skulle inte funka för mig.
Skrivet av    Eva E

han har ju

sin egen också men han kollar ju aldrig mail, eller skickar. jag däremot tar emot minst 10 mail per dag och skickar lika många. ibland ger min man ut min(därav läs vår) adress för då vet han att posten kommer att bli kollad (av mig). han har aldrig kollat mailen, den var också min i flera år innan vi träffades. förstår du nu hur det kan vara vår men ändå mest min? han har inte gett den adressen till sitt x, det är jag som har skickat mail till henne förut från den. å fatta en sak till: det var inte ett mail som du får det att låta *\"från en förälder till en annan\". Det var INGEN text, inte hej, inget ämne, ingenting, bara en del foton som ENBART fanns där för att skapa revolution, t.ex. hennes bröst, barnets nya örhängen eftersom min man har vägrat att barnet ska ha hål i öronen etc etc. Fattar du nu?
Skrivet av    svartsjuk eller resonlig?

Njae,

det kan man nog inte säga är \"normalt\" precis... och jag har inget förslag på vad ni ska göra om det händer igen... Blir det en mailterror med nakna foton på henne så skulle jag blockera hennes mailadress... eller skaffa mig en ny... Klart att man inte vill missa foton på sina barn... men om de innehåller en halvnaken bonus så är det ju inte lika roligt...
Skrivet av    Idril

Jaha

Så din man dirigerar sin post till dig för att han inte orkar ta hand om sina egna angelägenheter? Inte ens mail rörade sitt eget barn, det överlåter han till dig att läsa? Personligen tycker jag att det är märkligt när man ordnar det så att bonusföräldern är den som upprätthåller kontakten med den andre bioföräldern (som t ex skickar och tar emot mail), jag tycker att _bioföräldrarna_ ska kommunicera om barnet. Det är oerhört slött av en bioförälder att överlåta barnets omvårdnad till sin nya partner. Om han är så oengagerad i barnet så kan det vara därför din mans ex inte respekterar hans nej till hål i öronen och liknande.
Skrivet av    Eva E

Eva E

Inser nu (igen! )att med dig så är det ju ingen ide att diskutera...När du inte kommer på mer negativt att vända emot en kring ett ämne, så börjar du med nästa... Och så kan vi ju hålla på hur länge som helst! Jag gillar ju visserligen att diskutera... ;0) och tar heller inte åt mig för sånt som jag inte behöver! Så fortsätt du om du känner för det! Själv så håller jag mig till att fokusera på mig och mina åsikter i ämnet och tar del av diskussionen på ett sätt där jag kanske kan lära mig förstå varför andra tycker som dom gör... och kanske tom. ändra åsikt i några avseende... om det är något som känns vettigt! Hursomhelst så är det precis som \"svartsjuk eller resonlig?\" säger, även i vårat fall så att vi har varsin mailadress, men min kollas av mer frekvent (då hans ju endast går att komma åt från jobbet). Därav så lämnar han ut \"min\" mailadress när det gäller vissa saker där man kanske behöver få svar under helgen eller så. Eller sånt som kan vara bra att komma åt hemifrån. Därav har den väl mer blivit vår nu... men inte såpass att jag kallar den vår i dagligt tal. När nån ber om hans mailadress så säger han att dom kan skicka till mittnamns\'s adress. Inget konstigt alls. Hur du ens kan jämföra det med att flytta ihop förstår jag inte. Ska det jämföras med boende, så ska det ju vara att man fortfarande har varsitt boende... men för att man mest är hos den ena, nångång lämnar ut den adressen till någon... för att man snabbt ska få tag på brevet. Sånt händer ju oxå... Bara för det så har man ju inet helt plötslgt helt å fullt gemensamm adress! Håller ju som sagt med dig om att jag aldrig skulle kasta ett mail adresserat till min sambo, oavsett innehåll! Skulle själv bli rätt irriterad (troligtvis rent av arg) om han gjort det oxå. Att läsa det känns däremot ok från båda håll! Oftast så lämnar jag det iaf oläst till honom... Detsamma gäller även våran vanlga post. Vi öppnar varandras post emellanåt och ingen blir grinig för det. Men att kasta den innan den andra läst det är ju att ta beslut kring någon annans grejor, på ett sätt som jag aldrig skulle acceptera! Jag kastar inte ens reklampapper från svindyra kreditföretag (trots att det aldrig skulle vara aktuellt för varken mig eller honom), bara för att det känns lite som ett övertramp. Om dom nu är adresserade till honom alltså! Ja ja, nu hade hon ju iaf gjort precis vad mannen själv tyckte att hon skulle göra. Så ingen skada skedd!
Skrivet av    Flubber

Hejsan:-D

Vill bara påminna om snackreglerna! \"Eftersom detta är så viktigt säger vi det igen. Angrip inte varandra. Personliga angrepp mot andra kommer inte att tolereras. Utmana andras åsikter och uppfattningar men gör så med respekt och med omtanke, utan förolämpningar och personliga angrepp.\"
Skrivet av    LM

Artiklar från Familjeliv