Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mycket fostervatten

Skrivet av Carolina m Gustav -03 & Natalie -05 *på besök*
Hej!
Min svägerska väntar tvillingar och är beräknad till 20/8. Allt har varit bra hela graviditeten och både hon och bebisarna har mått bra. Idag var de hos bm som märkte att sf-måttet ökat kraftigt på några dagar bara och hon misstänkte att det var mycket fostervatten samt att det kunde vara färgat. Min svägerska tycker även att barnen är väldigt lugna inne i magen. de fick en tid till läkare imorgon men de vet inte vad som kommer hända.
Nu är ju alla vi i familjen väldigt oroliga för dem. Har sökt lite på nätet men inte hittat så mycket information. Så jag tänkte höra här inne om det är någon som varit med om likn?
Svar på tråden: Mycket fostervatten

Ledsen, har tyvärr inte hört

om ngt liknande. Hur kunde barnmorskan se att fostervattnet var färgat? Kan det möjligen vara så att barnen lagt sig, fixerat sig, så att hon pga det ändrat SF måttet? Jag tänker mig att om de sjunker ned rejält så ändras kanske SF måttet? Om din svägerska är orolig så skulle jag råda att hon ringer förlossningen och får komma in på en check omgående. Särskillt om barnen är så pass lugna att hon överhuvudtaget inte känner av dem. Hoppas allt går bra och att småkottarna mår fint! kram
Skrivet av    Nette m Alice-02+Ville&Tuva-04

färgat vatten?

hur kunde bm se det? undrar jag oxå... jag tycker oxå att hon ska kolla med förl, spec om hon inte har kännt av bebbarna mkt, det lugnar henne om inte annat, skulls själv gjort det samma. Lycka till.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins

Artiklar från Familjeliv