Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Favoritskådis?

Skrivet av 0rcid
vilken är eran favoritskådis för närvarande?
Jag har snöat in mig helt på alan rickman, har alltid gillat honom men just nu är jag i en period som bara är för honom :)

Har ni en förmåga att bara ha en favorit iblnad i perioder och bara ser filmer/serier men just den personen, för att sen ängna nästa favorit lite tid?

jag har många favoriter som jag varit insnöad på samt att jag kan även snöa in mig på vissa sorts filmer och lika så med böcker.

fler snögubbar/gummor här?
Svar på tråden: Favoritskådis?

Har varit Colin Firth de senaste åren...

men jag ser gärna John Hannah och Ewan McGregor också...
Skrivet av    Lillan m Carl+BF18/2

just nu

är jag lite kär i Natalie Portman, men det kan också bero på att hon är så snygg och verkar sympatisk privat. Alan Rickman... *dräggel*
Skrivet av    bigmouth med edith

Länge var det

Nicolas Cage men efter Windtalkers så... =( Finns många bra skådisar=)
Skrivet av    engel

Alan Rickman är den bästa

surskådis som finns!!! :D jag har gillat honom länge, han gör men i tights sevärd och har du sett galaxy quest! guld! Idag fick jag höra hans trumpna röst, var och kikade på liftarens guide till galaxen, han spelar ju marvin där :D
Skrivet av    mortorio med MrT o MsE

Johnny Depp.

Han är fantastisk...dessutom är han snygg som fan! *s*
Skrivet av    Tant Grön

Jag gillar

Tom Cruise, Johnny Depp, William H Macy, David Morse, Adrien Brody, Julianne Moore, Nicole Kidman, Meryl Streep, Sean Penn... det finns massor av bra skådisar! :-)
Skrivet av    Jenny

oj,

vad jag håller med dig: Alan Rickman är helt underbar. Jag upptäckte honom först i \"In-Demand\"-videon med Texas och sedan dess är jag fullkomligt förälskad i honom ...
Skrivet av    znigel m Linnea

Gillar också honom

Han gör ju hela Die Hard och utan honom skulle Kevin Costners Robin Hood halta betänkligt.
Skrivet av    Pappa F.

har

vart insnöad på christian bale så länge jag kan minnas.. typ sen 85 eller så ;) och toni collette på damsidan, tycker hon är en klass för sig självt!
Skrivet av    Busluren

fast jag såg prince of thieves

med 12 min extra mest alan rickman förra veckan och filmer blev sååå dålig... men det beror nog inte på alan rickman utan på att man klippt bort dom bitarna av en anledning till att börja med!!!
Skrivet av    marie

Nicholas Cage är skitbra!

Han brukar ju vara med i bra filmer också. Riktigt bra skådis är han, även om han inte är någon skönhet att drägla över direkt...
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Sedan Mio min Mio då eller? *s* IMT

456
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Har några favvosar:

Ewan McGregor, Johnny Depp, Jude Law, Christina Ricci, Nicholas Cage, Scarlett Johanson, Tim Robbins och Sigourney Weaver. Av dessa är det bara Christina Ricci och Nicholas Cage som jag snöat in på i varsin period. De tre första listan har ju bonusen att vara riktiga hunkar också, så även om skådespelarinsastserna skiftar ibland så är de alltid trevliga att titta på ändå. *ler*
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Glömde visst några/många!

Billy Bob Thornton tycker jag är fantastiskt duktig, och Claire Danes förstås! Och oj, hur kunde jag glömma Hilary Swank?! Anthony Hopkins, Jared Leto, Gary Oldman och Bruce Willis brukar inte heller göra mig besviken. Hmm, varför är det så ont om tjejer på min lista? Får väl skriva in Nathalie Portman och Nicole Kidman också för att väga upp lite då. :-)
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Jag snöar inte in sådär...

...men visst har jag favoriter. Edward Norton är en, Sean Penn en annan. Cate Blanchett och Kate Winslet är bra kvinnliga skådisar, likaså Julianne Moore. Nicholas Cage är grym... Och jag har säkert glömt massor nu. :-)
Skrivet av    -Tess-

ja..

som professor snape är han suveränt sur och \"hot\" *fniss*, måste se liftarens guide snarast :)
Skrivet av    0rcid

ja..

i robin hood är han också bra. han är så engelsk och \"syrlig\" men så \"hot\" :) totalt insnöad!! :)
Skrivet av    0rcid

ja..

kate winslet är bra och i förnuft och känsla spelar kate mot alan..den filmen är ju så bra!!!! oj måste nog kolla på den filmen imorgon..igen *ler*
Skrivet av    0rcid

sean Connery

yes, läckrare för vart år!
Skrivet av    anna-frida

Liam och Gary!

Liam Neeson och Gary Oldman är alltid lika lysande!
Skrivet av    Knyttets

Mina filmfavvosar

i amerikansk/engelsk film är Johnny Depp, Gary Oldman, Colin Firth, Billy Bob Thornton, Hilary Swank, Natalie Portman, Tom Cruise, John Cusack, Julianne Moore, Phillip Seymor Hoffman och många fler som jag glömt nu. Gary Oldman snöade jag in på rejält under några år. Flera på mitt förra jobb gillade också honom så vi hade en stor affisch på honom där *fniss*.
Skrivet av    Evie

Mm, John Cusack är skitbra!

Visst var det han som spelade mot Minnie Driver i Gross Point blank? Den filmen har jag sett bisarrt många gånger, men det var väl sex år sedan senast. Ruskigt bra var den iaf. Har du sett den?
Skrivet av    Emma - mer glitter!

glömde John C Reilly!

han är verkligen fantastisk, märkligt att han bara får bi-roller...
Skrivet av    bigmouth med edith

Några favoriter

Johny Depp, Sean Penn, Gary Oldman, Jonas Karlsson, William H Macy, Edward Norton, John Cusack. Julianne Moore, Nicole Kidman, Scarlett Johanson, Kate Winslet.
Skrivet av    Kajsa

Jaaa!

Jonas Karlsson är lysande. :-) Rolf Lassgård också, kom jag just på. *ler*
Skrivet av    -Tess-

CHRISTIAN BALE!!!!!!IMT!!!!

...
Skrivet av    anne

Ja, John Cusack

har jag gillat sedan \"Snacka går ju\", dessutom är han ju (precis som Colin i Fever Pitch) bra i sin Nick Hornbyfilm: High Fidelity... :-)
Skrivet av    Lillan m Carl+BF18/2

jaa

precis!!! :D
Skrivet av    Busluren

Artiklar från Familjeliv