Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nyfiken

Skrivet av Carin
Är det nån av er härinne som legat med sitt barn på den nya Familjeneo KS i Solna? I så fall vad tyckte ni? Blev man bra bemött och fick man verkligen ha barnet hos sig?
Svara gärna
Svar på tråden: Nyfiken

Har inte själv legat där men

har tyvärr hört en hel del negativt. De har personalbrist och har inte fått den bästa starten på den nya avdelningen, men förhoppningsvis har det blivit bättre nu. Jag har däremot varit där och tittat och det ser väldigt fint ut, så får de bara ordning på allt kan jag tänka mig att det blir jättebra. Att få bo med sitt/sina barn på Neo är absolut det bästa, vi fick inte göra det förrän det var dags för hemgång, för att \"öva\".
Skrivet av    Premismamma

Kom hem därifrån i tisdags...

Efter två veckor. Jättefint och oerhört rar personal. Just nu är egentligen familjeneo sommarstängt, men vad det egentligen innebär vet jag inte, för vi var inlkagda på avdelningen ändå... Personalen var fantastiskt, men att det var \"sommarstängt\" och semestertider gjorde tyvärr att det inte fanns nå\'n \"röd tråd\" genom vården av sonen, eftersom han \"bara\" har lite för lite ork att äta och haft en del gulsot. Jag fick ha honom på rummet hela dygnet och sköta sondningen, apnélarm osv själv. Det var fint och fräscht (fast gjort av en emotionellt störd inredningsarkitekt om du frågar mig- superdesignat och kalt...så man frös hela tiden). Nu är vi hemma med SABH /hemsjukvård) och det funkar bra, i väntan på att sonen ska lära sig äta.
Skrivet av    Sanna m S & B

Artiklar från Familjeliv