Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur noga är ni med..

Skrivet av L med 3 åring på lördag!
..åldersrekomendationer på leksaker? Min son blir 3 år på lördag och jag funderar på att köpa ett stort playmobilskepp till honom, för att jag vet att han skulle tycka väldigt mycket om det! Men det står 4+ på kartongen, och jag bara undrar hur ni andra gör. Är ni jättenoga med sådant, eller tycker ni att ett år - är OK?
Svar på tråden: Hur noga är ni med..

Självklart!

Jag köper det jag tror mina barn vill ha och klarar av att leka med utan att det är farligt för dem. Åldern som står på paketet bryr jag mig inte nämnvärt om. (om det inte är småsaker och jag ska köpa till en bebis såklart, då tänker jag noga om det passar)
Skrivet av    Lena m_3

titta på hur sonen är

anledningen att rekomendationen är 4 är väl att det är mycket smådelar som kan sättas i halsen.. endel barn stoppar ju saker i munnen LÄNGE medans andra aldrig gör det i stort sätt.. kolla in hur han är stoppar han allt i munnen eller INGET någonsin :)
Skrivet av    Ayhanza

säger som övriga

hur är din son, älskar han att pillra med smått och inte stoppa något i munnen. min som var 2år då han fick en stor playmobilborg och inte en secund har jag varit orolig fast han var så liten och den roar han sig med fortfarande och är nu 12år. han älskade verkligen att plocka med sina gubbar och figurerna i sig är ju inte så små de är ju deras tillbehör, de är ju underbara leksaker som håller länge och passar i många år.
Skrivet av    UlLi

Tack så mycket

för era svar! Nu är skeppet köpt, han kommer älska det! =D
Skrivet av    L med 3 åring imorgon!

Artiklar från Familjeliv