Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fortsätter lite =0)

Skrivet av Terese
Hittade dessa 3 bältesstolar:

http://www.akta.se/rallysport_large2.asp?value=2

www.britax.se
HiLiner och Kid Plus

Är det några större skillnader?
Priser?

Sk aiofs fara nån dag till butik och kolla.. men brukar alltid vilja veta lite före innan försäljarna lurar på en nåt ;0)
Svar på tråden: Fortsätter lite =0)

Akta stolen

kostar ca 1400:-, tror inte att det skiljer så mycket i pris på dom olika stolarna. Affärerna brukar ju ha erbjudande, tex så köpte vi Olivers stol för 898:-, men då gäller det oftast bara en färg. Såg nu att Akta/Graco stolen hade fått lite djupare sidokrocksskydd än vad det är på våran, den är köpt för ca 1 år sedan, så det har dom förbättrat. Åk till affären och kläm å känn på dom olika stolarna, grejjen varför vi valde Akta/Graco var för att vi har både haft Akta Babyskydd och Akta bakåtvänd stol och har varit nöjda, tycker personligen att dom inte är lika \"klumpiga\" som tex Britax, men det är ju en smaksak.
Skrivet av    Elin m Oliver0011 & Vilma 0308

Ta med bilen!

och prova stolen där i, alla sitter inte bra i alla stolar.
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06

Samma typ av

stol fast olika märken. BH har Akta stolen billigare nu-995 kr och jag såg att Babyproffsen har Britax för strax under 800kr. Normalpris 1500 kr. Vi kollar just nu på bältesstolar och jag hann bara med en snabbkoll . Satte 7 åringen i stolarna och jag upplevde Britaxen smal, och då är han ändå en ganska mager och gänglig 7 åring.
Skrivet av    Skrållan

Håller oxå på

Precis att kolla ut en bältesstol. Har bestämt mig för britaxens kid plus. Sonen ville själv ha rally sporten (pga av mugghållarna!) men jag tror jag kör över honom. Britaxens viloläge och djupa sidoskydd verkar bra. Man kan ställa in bredden vilket är bra eftersom han e så smal. INget tyg på de nedre byglarna, bara att torka av. Jag undrade oxå om barnet inte tar fram huvudet för att se men försäljaren sa att hans dotter inte gjorde det iaf. Rallysporten kändes inte lika mkt skyddande och ombonad. De skulle antagligen ha kampanj på den from 26/8 på BH.
Skrivet av    Elyzabel

Vi har en

Rallysport och sen en Maxi cosi XP. Och av dem så rekomenderar jag nog Aktan, billigare, enklare att flytta och bättre plats för barnet. Aktan är vi supernöjda med, Maxi cosin är \"sådär\".
Skrivet av    Annjo

Artiklar från Familjeliv