Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Måste gnälla av mig lite

Skrivet av Charlotte med trean och fyran i magen
I övermorgon är jag 38 fulla veckor och inga tecken på att förlossningen är på G. Blodtryck är bra, ingen svullnad, bebbarna växer bra, 3 kg vardera. Men oj vad trött jag är på detta och jag tycker det är dax NU!! Ska inte nämna alla krämpor men de är många men det jag lider mest av är illamående, halsbränna och den jättestora magen. Håll tummarna för mig att jag startar upp de närmaste dagarna. Tack för ni orkade läsa hit.

Kram
Svar på tråden: Måste gnälla av mig lite

Håller tummar & tår!

Hur gärna jag än vill ha dessa tvillingar så fasar jag inför när jag ska vara där du är nu. Förstår att det måste vara jättejobbigt!
Skrivet av    tårtmamman

Håller oxå mina tummar!

Förstår att du har det en anings tungt just nu! Men snart är du där, på förlossningen med två små underverk på magen, istället för i magen! Avundas dit lite oxå som har ditt kvar. Ja, jag blir ju helt salig när jag tänker på min tvillingförlossning som var den bästa förlossn. man kunnat få! Styrkekramar från
Skrivet av    Nette m Alice-02+Ville&Tuva-04

Åh men du

snart är du ju faktiskt i mål. Försök att glädja dig åt att barnen mår bra därinne och jag lovar att när de väl är ute så är det värt varenda dag med jättemagen! Jag är så knäpp så jag saknar min jättemage så här efteråt. Mina killar kom med planerat snitt i vecka 37+2 så jag gick ju inte så länge och det var skönt att ha ett slutdatum. Och nu är de redan en månad snart, puh! Håller tummar åt dig för att du ska komma igång helst nu! Illamående och halsbränna fick jag bukt på med Omeprazol(stavning?), har du testat? Det värsta på slutet tyckte jag var att man inte kunde sova, gjorde ont överallt och på några ställen till och jag gissar att det är en av alla krämpor du har!
Skrivet av    Nenny m Thilde o Simon&Felix 050713

Stackars dig

Detta är vad jag fasar för!! Hoppas att förlossningen kommer igång snart. Tvillingmammor sätts väl igång senast på Bf-dagen, eller? Själv känner jag mig som om jag vore nära slutet, men så har jag 4 månader kvar. Hjälp!
Skrivet av    Myralo m nr 3 & 4 Bf 20/12

min läkare

säger att tvillingar brukar komma i v 36-37 men nu har jag hör flera som gått längre... Men nog ska de väl komma snart... håller tummarna att de sätter igång nu och att allt går bra.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

då blir du

den första sa min läkare när jag sa att tänk om jag går över tiden! så vi får väl se sa jag, men då brukar man sätta igång sa en bm jag pratatde med sen.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Lita inte på det!

Det är så olika från landsting till landsting hur man resonerar, så vill man vara säker så ska man fråga så snart som möjligt! Vet att i Östergötland sätts man igång i v 38 om det inte startat av sig själv, och i andra landsting kan man få gå över v 40.
Skrivet av    Eva-Ley

waaah vill inte

gå över tiden med tvillingar ska kräva att de sätter igång mej då i v 38 senast ;) ska på tillväxt ul i v 28 antar att jag då får veta hur de ser ut och om det ev blir snitt då beroende på hur de ligger.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Artiklar från Familjeliv