Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är jag tillbax igen =)

Skrivet av Anki m A
efter sommaruppehållet. Vet inte om ni minns mig för jag hann inte vara här så länge innan sommar och semester. Vi ska göra ett syskonförsök. Igår fick jag min mens och då började jag med hormontabletterna (Femanest). Pratade med kliniken idag och jag kommer att göra ett ultraljud den 25:e. Känns såå spännande men samtidigt lite konstigt att vara i IVF-karusellen igen.

Lite om mig: Jag heter Anki, nyss fyllda 40. Min man och jag kämpade i 9 år innan vi fick våran son. Han är en go och glad kille som fyllde 4 år i somras. Vi har gått igenom 4 st IVF/icsi försök. Sista försöket lyckades och jag blev gravid och vi fick även 11 st kanonfina ägg till frysen *glad*.
Svar på tråden: Nu är jag tillbax igen =)

Börjar ni

från början nu alltså? Inga frysåterföringar? Håller tummarna för att det ska gå vägen för er på en gång!
Skrivet av    tårtmamman

lycka till

håller tummarna för att allt går bra kram K
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Hejsan..

Nä vi ska göra fet. Behöver inte testa med ägglossningsstickor den här gången utan det blir koll med ultraljud istället. Ska knapra hormontabletter för att få en bra ägglossning och tjock slemhinna.
Skrivet av    anber

Tack..

för tumhållningen. Hoppas också det går vägen den här gången =) Känns verkligen spännande!
Skrivet av    anber

Spännande!

Jodå, jag minns dig. Tänk att sommaren gick så fort ändå (tycker jag iaf... *s*). Då håller även jag tummarna för er nu och hoppas att ni snart får testa positivt! Lycka till så följer jag med spänning fortsättningen!
Skrivet av    Time m.2 + bf 21/12

Artiklar från Familjeliv