Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Våningssäng?

Skrivet av Jeanette m Isa & Smilla 011113
Funderar på att införskaffa våningssäng, men är lite tveksam. Är tjejerna för små? Klarar dem av att sova i våningssäng? Blir det bara en massa bråk om vem som ska sova överst? Nån som har lite goda råd?
Svar på tråden: Våningssäng?

Våra -01:or har just fått det

och det funkar bra. En ville sova överst och den andra underst. De är födda i juli 2001. När pojkarna hade den så turades de om, men det blev så tjorvigt med flickorna för de har olika sängkläder (barbie/disneyprinsessor) så det blev för jobbigt att byta täcken och kuddar varje kväll så vi sa att de fick bestämma sig för hur de skulle ha det.
Skrivet av    Jessica m pojkar-96 & flickor -01

Mina...

har våningssäng och det har inte varit några problem alls! De bestämde med en gång vem som skulle sova överst respektive underst. De var 4 år när du fick våningssängen.
Skrivet av    SaraL

har också,

våningsäng och jag lade den som vägde minst(skilljer några kilo) överst. De var 3,5 när vi skaffade det.
Skrivet av    andromeda

mina 4 åringar

fick deras när vi bytte ut spälsängarna - tidigt men vi hade ont om plats där vi bodde då. Men det gick av sig själv vem som skulle sova uppe/nere och s9 sover de forfarande idag - utom de nätter som de sover hos oss... och *pepparpeppar* har kim - som ligger uppe - inte ramlat ner. Det ska nog gå bra!
Skrivet av    Lena med Kim & Emil

Artiklar från Familjeliv