Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

jag fick ont mellan benen rädd!!!

Skrivet av Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12
har ju haft ont i fogarna nu ett bra tag, mkt på jobbet idag, och jag kämpade på, upp och ner från stolar tagit en massa blodprover, upp på lab med dem, så sista provet som jag skulle sända, kunde inte sitta ner, det gjorde så ont mellan bena att jag började kallsvettas upp i in i själva muttan, blev rädd så klart, det kändes som att något höll på att komma ut!
sista pat hade just gått så jag gick in till läk och frågade om hon hade tid.... javisst hon såg nog på mej att det var något....
beskrev mitt problem och hon bad mej stiga upp i gynstolen där låg jag och hon kollade, så ringer telefonen jag hade i fickan (jobbets) svarade och sa att hon fick ringa på telefontiden imorgon, läk fortsatte, men hon kunde inte anv spekulan (skohornsliknade instr) det gjorde såååååå ont, men det såg fint ut så hon kände och jag är rejält svullen där nere så kollade hon med ul allt såg fint ut jag har inte börjat öppna mej och livmodertappen såg bra ut, den var bibehållen.
Bebbarna mådde bra båda låg med huvudet neråt nu :)
Så jag blev sjuksriven då, jag osm tänkte jobba tre v till,men hon tyckte att det var bättre att jag är hemma och tar det lungt ska tillbaka om två veckor för koll av tappen igen,s å att det inte börjar öppnas eller så.
Sen gick jag in till chefen med sjukskrivningspappret och då brast det, chocken släppte och att allt var bra kändes plötsligt så skönt att jag började grina, så där satt jag och grinade och försökte förklara men hon förstod iaf, så gned jag ögonen och linsen försvann!
Så jag bad kandidaten som är nu att hjälpa mej att kolla i ögat om den var kvar, det var den inte! så jag körde hem enögd, men det gick bra iaf.
Men det var de tre veckorna det
Svar på tråden: jag fick ont mellan benen rädd!!!

Kan det ha varit

fogarna fram du hade ont i? Det gör ju h-vetiskt ont när det sätter igång. Skönt att bebisarna mår bra i alla fall och att du får vara hemma och vila upp dig. Min sjukskrivning börjar om åtta veckor.
Skrivet av    tårtmamman

kanske det

jag vet unte, men hvettes ont gjorde det, vilken v är du i då?
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

V 24

det är rutin här att sjukskriva då. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag kanske vill jobba halvtid, men jag har bestämt mig för att all vila jag kan få nog är välbehövlig. Får ju ha min Tårta på dagis 25 timmar/vecka eftersom han har speciella behov. Hoppas att du ska slippa ha så ont i fortsättningen. Små steg och gå baklänges i trapporna :-)
Skrivet av    tårtmamman

Oj stackare!

Man blir ju lätt lite rädd så jag förstår att du blev orolig. Nu blir det till att bara ta det lugnt. De flesta som väntar tvillingar blir sjukskrivna mellan v 24 och 28 någongång för det är en stor belastning på kroppen! Så softa riktigt ordentligt nu...
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

då är det samma här

ungefär v 24-25 men jag ville ju jobba pga viket bara varade i tre v till men det gick inte, så nu får man bara ta det lungt, måste ju tänka på bebbarna i magen ju.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Artiklar från Familjeliv