Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

4-åring?

Skrivet av Mammabus
Hur är era 4-åringar? Vi ska på första besök på bup i veckan. Tänkte bara fråga hur era 4-åringar var. Dagis misstänker adhd. Vet att han ÄR intensiv och full fart på och mycket okontrollerade raserianfall, klarar inte stora folksamlingar eller om det händer mycket för då bryter han ihop. Klarar inte socker för då blir han hyper * 10 ...
Svar på tråden: 4-åring?

Sjövild!

Hon var på femton olika ställen samtidigt kändes det som. Hon klättrade bokstavligt talat längs väggarna och klarade inte förändringar överhuvudtaget för då blev hon oerhört splittrad och orolig. Hon hade ingen som helst kontroll över humör och impulser utan stack på rymmen så fort man vände bort blicken en sekund..... Hon var i stort behov av en mycket lugn och förutsägbar omgivning för att må bra och vara någorlunda lugn.
Skrivet av    Nettan

vilde

Han har varit jätteaktiv och vild ända tills nu. Han är fortfarande det men inte lika våghalsig och har blivit lite fegare på nåt sätt. Tror hans koncentration och tålamod inte räcker till riktigt. Han får \"psykbryt\" och skriker och sparkar och kastar saker om tex armen inte kommer igenom tröjärmen på första försöket för att den har korvat sig.
Skrivet av    Mammabus

Jodå

psykbryten känner man igen.... tösens utbrott har lugnat ner sig men då har jag sonen som håller på så istället..... Han ska utredas i höst... Men ni har varit på BuP, är han under utredning eller handlar det om kartläggning?
Skrivet av    Nettan

Ska det

Ska på bupen om några dagar för första gången. Idag gjorde han nåt jätteknäppt... han bet mig, bara sådär utan vidare, utan orsak. Jag blev skitförbannad såklart och han bröt ihop. Han går också runt och lipar åt folk... gubben börjar tro att det är tics eller nåt... FÅr väl se vad de säger på bupen. Tackar för svaren :-)
Skrivet av    Mammabus

Artiklar från Familjeliv