Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

fråga till er tvillingföräldrar

Skrivet av cinao - Sprutdag 4
Jag har en bekant som fick sina två prinsessor för häromdagen 4 månader sedan.

När det hade gått 2 veckor efter snittet (gjordes i v 39+4) smsáde jag och hoppades att allt var bra. Och hon svarade att dom fått två "sessor" och hon skulle ÅTERKOMMA. Så jag har så klart inte stört, men nu börjar jag nästan bli lite orolig.

Om det nu har varit väldigt jobbigt, bör dom idag ha blivit så "stora" att det borde lättat...eller????

kan man skriva brev nu tror ni...eller tycker ni att jag ska vänta tills hon återkommer som hon uttryckte det...
Svar på tråden: fråga till er tvillingföräldrar

Ring!

Det är det enda raka. De första månaderna var helt kaotiska och de enda kompisar som jag höll kontakten med var de som ringde eller bara kom över med t.ex en lasagne (poppis). Vi hade inte tid eller ork att ringa upp folk och berätta om förlossningen etc, i alla fall inte sen vi kommit hem från neonatalen. Så ring, men var beredd på att kanske få ringa upp vid ett annat tillfälle. Fast efter 4 månader är man rätt rutinerad som tvillingmamma och kan amma två, äta och snacka i telefon samtidigt.
Skrivet av    Silverkarin

Tack!!!

Känns skönt att höra! Nu vågar jag nog:-)
Skrivet av    cinao - Sprutdag 4

Ja helt klart! RING!

Vårt liv var upp och ner i sex månader minst och jag pratade i princip bara i telefon om jag blev uppringd... Ringa själv glömde jag helt bort och sen blev det nästan pinsamt att göra det
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

Hör av dig!

Hon har inte glömt dig, hon har bara inte orkat ta sig för att ringa! Jag har knappt lyft luren här hemma sedan mina barn föddes för tre månader sedan. Men jag blir jätteglad när någon hör av sig till mig!!
Skrivet av    Indra

Artiklar från Familjeliv