Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tips önskas!!

Skrivet av Isa med Ellen sep-03 och Gustav juni-05
Vi döper inte Gustav förrän i oktober men men med två småttingar hemma måste jag börja planera i tid och jag börjar redan känna mig lite stressad fast jag egentligen älskar att ordna kalas av alla de slag!

Inbjudningskorten vill jag absolut göra själv men jag har inte riktig tid att surfa runt och hitta inspiration. Vill ha det lite traditionellt, kanske med fotavtryck på framsidan eller liknande. Såg även ett kort där man vikt en blöja på framsidan av kortet och lagt inbjudan i den, gulligt! Jag vore jätteglad för tips och ideér!

Maten behöver jag också lite hjälp med. Vi kommer att vara ca 30 personer och jag vill gärna bjuda på mer än "bara" tårta då många av gästerna har lång resväg. Förra gången hade vi stor buffé men det blir för mycket jobb med det så jag hade tänkt t ex rostbiff med hemmagjorda potatissallader av olika slag, sallad, bröd och ost till det. Har även funderat på att göra en jättegod fisksoppa som jag har recept på, det funkar väl om man fixar till soppan med lite goda tillbehör som t ex aioli och krutonger? Fler tips mottages tacksamt!

Hoppas på svar så jag kan sätta igång på allvar och planera! *ler*

Svar på tråden: Tips önskas!!
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv