Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pris på kantareller??

Skrivet av Nanna m J99,T02,J06
Vad kostar färska kantareller på ett ungefär i butik/på torget?
Vill gärna veta på ett ungefär vad som är skäligt att betala, är så sugen på dessa nämligen men fixar inte att gå i skogen med foglossning :-(
Svar på tråden: Pris på kantareller??

Hötorget i sthlm..

Sålde för 90kronor kilot nu såg jag...om jag inte såg helt fel när jag sprang förbi skyltarna.. Fast där kan man pruta också tydligen ;)
Skrivet av    -Emla-

*host*

Man prutar bättre på lördag fem-i-stängningsdags än en måndag halv sex kan jag meddela...*muttrar lite irriterat* Jag borde sagt nej. Men å andra sidan...de kantareller vi fick var förmodligen fräschare.
Skrivet av    ME med J&R

Jag bortser.

...naturligtvis från de skrytiga \"jag kan men inte du\"-prutinläggen från förra veckan då alltså? *flinar lite* Men du...är det inte jättejobbigt att rensa kantarellerna, hur sjutton gör ni? när jag borstar från köpta så bortar jag ju nästan sönder svampen...hur plockar dom egentligen?
Skrivet av    -Emla-

De vi köpte var skitfina

och behövde knappt rensas alls. Betydligt snyggare än när jag själv plockar. *s* Ja, om du ska jämföra lördag-före-stängning med måndag och mina prutkunskaper, då kan du bortse från det hela. *flin*
Skrivet av    ME med J&R

*skrattar*

Då kanske man skulle åka in och köpa på sig lite för att bulla upp frysen med :)
Skrivet av    -Emla-

Jag köper aldrig svamp på lördagen....

Jag har vid två tillfällen varut superglad över mitt kantarellklipp på Hötorget och när jag en timme senare har kommit hem o ska rensa de plastpåseförvarade svamparna har det bara varit maskig geggamojja. Hur Anne kunde spara sina svampar för att rensa på söndagen är för mig en gåta. På sant! :)
Skrivet av    lillaEgo

Artiklar från Familjeliv